Register

A password will be e-mailed to you.

Okrem množstva iných, vysoko kvalitných titulov, ktoré boli prezentované na včerajšom E3 predstavení Bethesdy a Xboxu, projektovaný bol aj gameplay trailer spolu s dátumom vydania na očakávaný titul Age of Empires 4.

O tom, že vývojári zo štúdií Relic Entertainment a World’s Edge pracujú na pokračovaní úspešnej značky sme vedeli už nejaký čas, no až doteraz nebol zverejnený dátum, kedy sa má toto pokračovanie po prvýkrát objaviť na našich monitoroch. Trailer zobrazuje klasické komponenty série, ako sú veľké bitky, budovanie miest a základní a k tomu ešte odhalil niektoré postavy, s ktorými sa počas príbehovej kampane stretneme, ako napríklad Johanku z Arku.

Je vidieť, že vývojári, nech už budú novinky akékoľvek, chcú hru postaviť na časom osvedčených základoch, čomu si môžeme len blahopriať, pretože poznáme nejednu hernú sériu, ktorej radikálne inovácie v konečnom dôsledku iba uškodili. V každom prípade, titul vyjde výhradne na platformu PC, pričom dátum vydania bol stanovený na 28. október 2021.

Komentuj!