Register

A password will be e-mailed to you.

Na virtuálnej E3 sa predstavilo aj dlho očakávané Halo Infinite s novým cinematic trailerom. A ak by vám bolo málo, vývojári z 343 Industries si pre svojich nedočkavých fanúšikov pripravili aj hernú ukážku z multiplayeru.

Cinematic trailer predstavuje Master Chiefa vo video ukážke bez väčšej akcie/pompéznosti. Vytvára skôr atmosféru pre nadchádzajúci príbeh. Trailer je skôr vágny a miesto akcie sme dostali tri minúty rozprávania o Cortane.

Predstavený multiplayer trailer zaujme hlavne prvkami, ktoré pripomínajú staré dobré časy z dôb Unreal Tournament Onslaught. Vyzerá to, že sa máme skutočne na to tešiť. Ak nepatríte k fanúšikom značky, no chceli by ste okúsiť kúzlo Halo Infinite multiplayeru, nezúfajte. Táto časť bude k dispozícii separátne, vo forme free to play hry. Ako však vieme, v skutočnosti nič nie je zadarmo, a tak v tejto verzii free to play multiplayeru očakávame agresívne monetizačné prvky. Bodaj by sme sa mýlili.

Na Halo Infinite sa môžeme tešiť už tento rok počas sviatkov 2021 (konkrétny dátum nebol oznámený). Ako sa vám páčili nové ukážky zo sveta Halo? Dáte Halo Infinite šancu? Vyjadrite sa v diskusii.

Komentuj!