Register

A password will be e-mailed to you.

Flight Simulator od Microsoftu má dlhoročnú tradíciu, keďže úplne prvý diel vyšiel v roku 1982. Áno, vidíte dobre, takmer pred 40 rokmi. Na ten zatiaľ posledný si fanúšikovia museli počkať 14 rokov, no čakanie stálo za to. Minuloročný príspevok do série však vyšiel iba na PC, no aj hráči na konzolách Xbox nemali prísť skrátka. A ako bolo sľúbené, tak sa aj udeje.

Microsoft Flight Simulator z roku 2020 zamieri na konzoly Xbox Series X|S už onedlho, konkrétne 27. júla. Bude, samozrejme, súčasťou knižnice Xbox Game Pass, takže ak ste predplatiteľmi, nebudete musieť platiť nič navyše, ani si hru kupovať. Konzolová verzia by mala byť totožná s PC verziou, takže sa hráči môžu tešiť aj na krajiny, ktoré do hry pribudli po vydaní, alebo aj rôzne tematické DLC.

Nový trailer prináša zábery z hrania na Xbox Series X, vďaka čomu si možno urobiť ako-takú (kompresia) predstavu o tom, v akej grafickej kvalite sa hra na najvýkonnejšom Xboxe predvedie. V závere ukážky nechýba ani upútavka na rozšírenie, ktoré do hry prinesie tematický obsah z filmu Top Gun Maverick. Prídavok by mal prísť spolu s uvedením filmu do kín, a teda 19. novembra tohto roku, ak náhodou nedôjde k odkladu.

Zdroje: Xbox Wire, Microsoft and Bethesda’s Xbox showcase

Komentuj!