Register

A password will be e-mailed to you.

Ak by som ako fanúšik PlayStationu mal povedať jednu značku, ktorá je pre mňa system seller Xboxu (ak by nevychádzala aj na PC), je to Forza Horizon. Z ľavobočka sa časom stala mimoriadne úspešná hra a minimálne posledné dva diely boli vyložene perfektné. A novo oznámené pokračovanie skúsi svojich predchodcov tromfnúť.

Z prvej in-game ukážky možno odhadnúť, že sa tento cieľ, pravdepodobne, podarí naplniť, keďže Forza Horizon 5 vyzerá jednoducho fantasticky. Tento raz sa pozrieme do Mexika, ako hovorili aj úniky pred oficiálnym oznámením. Nové pokračovanie bude doposiaľ tým najväčším a chýbať nebude ani bod s najvyššou nadmorskou výškou doteraz, nakoľko sa bude možné pozrieť aj na zasneženú sopku.

Okrem oznamovacieho traileru došlo aj na ukážku priamo z hrania, pričom vôbec nebola skromná či krátka, pretože na ploche zhruba 7 minút ukázali autori, čo pre hráčov chystajú. To najlepšie je, že Forza Horizon 5 vyjde ešte tento rok, a to 9. novembra pre PC, Xbox One, Xbox Series X|S a aj prostredníctvom xCloudu. Ak si miesto štandardnej edície zakúpite Premium edíciu, prípadne upgrade na túto verziu, budete môcť hrať už 5. novembra. A áno, v deň vydania bude hra dostupná v rámci Xbox Game Passu, tu sa žiadne prekvapenie nekoná.

Našincov však určite poteší, že hra, podobne ako aj predchádzajúci diel, bude mať českú lokalizáciu.

Zdroj: Xbox Wire, Microsoft and Bethesda’s Xbox showcase

Komentuj!