Register

A password will be e-mailed to you.

Nami nedávno recenzovaná hra Ratchet & Clank: Rift Apart vychádza už dnes, 11. júna 2021, pričom so sebou prinesie, ako sa zdá, poriadnu porciu zábavy.

Ratchet & Clank: Rift Apart je akčným kúskom z pohľadu tretej osoby a zároveň dynamickou plošinovkou, o ktorej vytvorenie sa postaralo štúdio Insomniac Games, pričom vývoj zaštítila spoločnosť Sony Interactive Entertainment. Ide v poradí už o šestnásty diel série Ratchet & Clank, ktorý však neprináša priveľké množstvo inovácií, čo však nie je v tomto prípade ani zďaleka na škodu, keďže každá z pôvodných zložiek sa osvedčila. Hlavnou postavou je rovnako ako v predchádzajúcich častiach Ratchet, ktorému sekunduje robotický priateľ Clank.

V Rift Apart obaja uvedení protagonisti putujú rozmanitými časopriestormi a dimenziami, aby zabránili úhlavnému nepriateľovi, doktorovi Nefariusovi, využiť náhly katastrofický kolaps svetov a uskutočniť sen o konečnom vyhladení všetkých životných foriem vo vesmíre. Príčinou tohto zamýšľaného kolapsu má byť poškodený Dimensionátor, mocný artefakt vytvorený rasou Lombaxov, schopný vytvárať trhliny do alternatívnych svetov. V procese ničenia Dimensionátora sa Ratchet oddelí od Clanka a vstúpi do alternatívnej dimenzie, v ktorej vládne Nefariova mocnejšia verzia, cisár Nefarious. Ratchet a Clank sa neskôr spoja s lombaxom menom Rivet, ktorá vedie odboj proti cisárovi Nefariovi, aby spoločne prekazili plány ich spoločných nepriateľov.

Ratchet & Clank: Rift Apart vychádza, ako sme už spomenuli, dnes, 11. 6. 2021, exkluzívne na platformu PlayStation 5.

Komentuj!