Register

A password will be e-mailed to you.

Okrem množstva iných zaujímavých titulov bol na včerajšom večernom Summer Game Feste zvestovaný aj režisérsky zostrih úspešnej hry Death Stranding, ktorý prostredníctvom traileru neohlásil nikto iný než legendárny japonský tvorca Hideo Kojima.

Žiaľ, o novom variante zatiaľ nevieme prakticky žiadne bližšie informácie, ale ukážky z traileru by mohli naznačovať, že hra bude klásť väčší dôraz na stealth, podobne ako ďalšia Kojimova slávna séria Metal Gear Solid. Takmer s určitosťou môžeme očakávať väčšie či menšie vylepšenia technického a vizuálneho charakteru, no s istotou aktuálne nemôžeme vedieť nič. V každom prípade, konkrétnejších informácií sa pravdepodobne dočkáme v priebehu najbližších týždňov.

Môžeme len dúfať, že v konečnom dôsledku nepôjde (ako sarkasticky naznačujú niektorí hráči) iba o “Death Stranding: Give us $70 Edition” a že režisérsky zostrih prinesie aspoň niekoľko zaujímavých a sviežich inovácii, ktoré naň obrátia pozornosť aj hráčov, ktorí pôvodne nemali záujem si ho ani vyskúšať. Je takisto zrejmé, ako zobrazujú posledné okamihy traileru, že titul vyjde exkluzívne na platformu PlayStation 5.

Komentuj!