Register

A password will be e-mailed to you.

V našom tradičnom špeciáli o najpozoruhodnejších herných kúskoch, určených časovým rámcom daného mesiaca, sme vás informovali o akčnom titule pre viacerých hráčov menom Chivalry 2 od štúdia Torn Banner, ktorý vychádza práve dnes. Účelom tejto krátkej novinky je doplniť určité informácie, o ktorých sme sa v uvedenom špeciáli nemohli zmieniť z dôvodu nevyhnutných ohraničení, ktoré základný rámec takého článku vyžadoval.

Chivalry 2 sa má radiť do žánru stredovekých online akcii, podobne ako jeho predchodca, Chivalry: Medieval Warfare, či ako relatívne nový a nadštandardne úspešný titul Mordhau. Akékoľvek výraznejšie zmeny oproti uvedeným titulom nie je možné očakávať, no predsa len v určitých ohľadoch má Chivalry 2 vynikať, a to konkrétne v dvoch bodoch: po prvé má obsahovať veľmi výraznú a hutnú atmosféru, ktorá vám dokáže asociovať temné čaro skutočných stredovekých bojísk, a po druhé má priniesť veľmi realistický a komplexný dizajn jednotlivých máp.

Okrem toho má tento titul obsahovať niekoľko povolaní, medzi ktoré sa radia napríklad mocní velitelia s obojručnými zbraňami, slabo obrnení lukostrelci a kušiari, ktorí však dokážu vo väčšom počte zlikvidovať aj obrneného nepriateľa bez toho, aby sa k ním čo i len priblížili. Okrem jednotiek na diaľku je vhodné ešte spomenúť napríklad zbrojnošov, ktorí by mali byť vo všetkých ohľadoch vyváženým povolaním. Hra rovnako ponúka možnosť si zvoliť perspektívu, z ktorej budete svoju postavu ovládať, rovnako ako môžete očakávať pomerne širokú paletu všelijakých stredovekých zbraní, ktoré sa však môžu nečakane rozbiť, čoho účelom má byť zvýšená intenzita zážitku.

Chivalry 2, ako sme už spomenuli, vychádza už dnes, 8. 6. 2021, pričom vychutnať si ho môžete na platformách PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X|S.

Komentuj!