Register

A password will be e-mailed to you.

V dnešnej dobe má každá známa značka určité špeciálne udalosti, počas ktorých sa predstavia fanúšikom všelijaké novinky. Aktuálny týždeň tak patrí práve Warhammeru, a to rovnako fantasy ako aj sci-fi. Udalosť „Lebky pre trón z lebiek“ prináša aj výpredaj videohier, ktoré si môžete zakúpiť s rôznymi zľavami na Steame, GOGu a viacerých oficiálnych obchodoch s kľúčmi.

V obidvoch univerzách sa odohráva mnoho herných titulov a je len na vás, ktoré z nich vyskúšate. Ak ste fanúšikom ďalekej ponurej budúcnosti, tak určite siahnite po niektorom z titulov odohrávajúcich sa vo svete Warhammeru 40k. Pokiaľ však preferujete radšej fantasy, tak aj svet Warhammeru vás dokáže upútať rôznymi pozoruhodnými výtvormi. Máte na výber zo širokej palety rôznych žánrov a viaceré hry sú aktuálne v historicky najnižších cenách. Tento rok už vyšli tri nové tituly a ďalší má prísť v júli, takže máte možnosť si ich taktiež vyskúšať. Na Dakka Squadron aj Hired Gun sme napísali recenzie, takže sa môžete prípadne inšpirovať, či sú tieto dve hry pre vás.

Pokiaľ náhodou nemáte v pláne využiť niektorú z aktuálnych zliav, tak vás možno poteší, že v rámci danej udalosti si môžete zadarmo aktivovať až 2 hry. Na Steame je aktuálne k dispozícii Warhammer Underworlds: Online, čo je online ťahová stratégia s kartami. Danú hru si môžete aktivovať do 7.6. GOG vám naopak ponúka balíček s digitálnym obsahom, ktorý obsahuje hru Warhammer: Shadow of the Horned Rat, artbook ku Warhammer: Mark of Chaos a soundtrack ku Warhammer 40 000: Mechanicus. Shadow of the Horned Rat je real-time stratégia z roku 1995, ktorá bola upravená, aby fungovala aj nových operačných systémov. Daný balíček si môžete vziať do 10.6. 2021.

Ak ani jedno z týchto univerz nepoznáte, veríme, že si nenecháte ujsť túto príležitosť a dáte im šancu. Nebuďte však vyberaví, nechcete si snáď pohnevať bohov Chaosu.

Komentuj!