Register

A password will be e-mailed to you.

Vydavateľstvo Devolver Digital sa tento mesiac rozhodlo doslova bombardovať fanúšikov značky Shadow Warrior novými trailermi, kedže sme ich dokopy doposiaľ dostali až päť. Poďme sa teda pozrieť, čo si vývojári z poľského štúdia Flying Wild Hog pripravili do najnovšieho pokračovania úspešnej zreštartovanej značky.

V prvom rade tu máme pohľad na misiu s názvom Doomsday Device, v ktorej nebude núdza o divokú akciu (ostatne ako v celej hre), rozmanitých nepriateľov, pomerne výrazne farby, rôzne pasce v prostredí, no na rozdiel od ďalších ukážok tu máme ukážku, pravdepodobne, nocou zahaleného prostredia.

Druhé video predstavuje misiu nazvanú That Damn Dam, ktorá sa vyznačuje podobnými atribútmi ako Doomsday Device, ibaže sa celý masaker odohráva pri západe/východe slnka.

Aby toho nebolo málo, máme tu aj pohľad na misiu Motoko’s Thunderdome, ktorá bude napohľad plná lampiónov, no tie budú asi to najmenej zaujímavé, čo daný level poskytne. Koho by predsa zaujímali nejaké papierové gule, keď má pred sebou armádu nepriateľov čakajúcu na naporciovanie, no nie?

Po ukážkach troch levelov prišlo na rad predstavenie arzenálu, vďaka ktorému bude môcť Lo Wang urobiť z nepriateľov fašírku. Zbrane budú, podľa očakávania, rozmanité, pričom chýbať nebudú ani upgrady.

Na záver tu máme nepriateľov. I v tomto smere sa vývojári poriadne odviazali, čo dokazuje aj nižšie priložená ukážka. Skrátka, masakrovať rozhodne bude čo, respektíve koho.

Zatiaľ však nevieme to najdôležitejšie – kedy si budeme môcť tento frenetický masaker zahrať. Vieme, že hra dorazí tento rok pre PC, PS4 a Xbox One, pričom v porovnaní s predchodcami máme očakávať dospelejší humor a i lepšie prekreslenie postavy Lo Wanga. Či sa to podarí, je zatiaľ vo hviezdach, no minimálne o hrateľnosť a zábavnosť obavy, po skúsenostiach s predchodcami, nemáme.

Komentuj!