Register

A password will be e-mailed to you.

Aprílové hry v rámci PlayStation Plus sa s nami pomaly lúčia, keďže Sony oznámila, aké tituly ich nahradia v máji. Ak ste si teda ešte neobohatili svoju hernú knižnicu o Oddworld: Soulstorm, Zombie Army 4: Dead War, či Days Gone, máte čas ešte do pondelka (vrátane), v utorok, 4. mája totiž dorazí nová trojica.

Majitelia PlayStation 5 si budú môcť zajazdiť v hre Wreckfest: Drive Hard, Die Last, ktorá síce nie je úplnou novinkou, no natívna next-gen verzia áno. Verziu pre PS5 si tak bude možné zahrať o mesiac skôr, než sa oficiálne dostane do predaja. Ak náhodou nemáte predstavu o tom, čo Wreckfest vlastne je, tak ide o duchovného nástupcu značky FlatOut, konkrétne prvých dvoch častí, ktoré vytvorilo rovnaké štúdio. Bude sa búrať, a to naozaj často, keďže bez agresivity voči ďalším jazdcom sa do cieľa, pravdepodobne, ani nedostanete.

Ďalšou hrou májovej ponuky bude Battlefield V, ktorý asi nie je nutné veľmi predstavovať. Zatiaľ najnovšie pokračovanie dlhoročnej série opäť zaviedlo hráčov na front druhej svetovej vojny. Okrem obľúbeného multiplayeru nechýba ani príbehový režim, ktorý však fanúšikov rozdelil na dva tábory. Hoci recenzie neboli tak pozitívne ako v prípade Battlefieldu 1, i napriek tomu ide o počin, ktorý ponúka desiatky až stovky hodín zábavy a dobrú prípravu na nový Battlefield, ktorý by mal doraziť ešte tento rok.

Májovú ponuku uzatvorí survival Stranded Deep od Beam Team Games. Po stroskotaní lietadla niekde v Tichom oceáne sa ocitnete na pustom ostrove, kde budete musieť pátrať po zásobách, avšak nezostane iba pri prieskume povrchu, keďže bude nutné zamieriť aj pod hladinu. Nástrah, ktoré vás budú môcť pripraviť o život bude hneď niekoľko, takže je potrebné sa mať na pozore. Kto má rád podobné tituly, pravdepodobne, v Stranded Deep strávi mnoho času.

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!