Register

A password will be e-mailed to you.

Koncom minulého mesiaca sme vás informovali o blížiacom sa uverejnení remasteru klasického japonského herného kúsku – NieR Replicant. Keďže titul vychádza už dnes, tvorcovia sa ho rozhodli prezentovať prostredníctvom traileru, zobrazujúceho najmä dodatočný obsah k základnej hre. Účelom tohto krátkeho videa je, okrem iného, ukázať čo nás čaká a na čo sa môžeme tešiť v dodatkoch. Takýmto spôsobom sa snažia nabudiť potenciálnych záujemcov.

Nová verzia prinesie okrem iného i špeciálne dungeony 15 Nightmares, určené pre hráčov hľadajúcich výzvy, spolu so samurajskými a kabuki kostýmami. Tešiť sa môžeme takisto na prídavok s názvom “Nier Automata crossover pack”, zahŕňajúci 2B a A2 obleky pre Kaine a špeciálnu zbraň nazvanú “Virtuous Treaty sword”. To však nie je všetko. Crossover pack totiž takisto zasahuje do zvukovej oblasti, respektíve predstavuje alternatívu k predvolenej hudobnej zložke pôvodnej hry, umožňuje ju vymeniť za soundtracky z neskoršieho Nier: Automata.

V každom prípade ďalšie prídavky a doplnky zatiaľ nie sú ohlásené. Čo sa týka pôvodnej hry, tak tá, ako sme už spomínali v našich starších článkoch, sa od pôvodnej verzie z roku 2010 líši najmä značne vylepšeným súbojovým systémom a novou, rozšírenou príbehovou líniou, komplexnejšími lokalitami a novou hlavnou postavu. Tvorcovia sa, samozrejme, snažia zachovať esenciu pôvodného počinu, no táto snaha nemusí v konečnom dôsledku zodpovedať avizovaným zmenám, ktoré majú pôvodne náročný titul priblížiť aj mladším západným hráčom. Našťastie, vývojári sú si toho zrejme vedomí a možno aj z tohto dôvodu ponúkajú prostredníctvom DLC obsahu možnosť zahrať si pôvodný Nier.

NieR Replicant ver.1.22474487139… vychádza už dnes, 23. apríla 2021, a to na platformy PC, PlayStation 4 a Xbox One. Vďaka spätnej kompatibilite je ho však možné spustiť aj na nových konzolách PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Komentuj!