Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Creative Technology oznámila vydanie Sound Blasteru GC7, prvého prémiového herného DAC a zosilňovača v novej produktovej rade špeciálne navrhnutej na zlepšenie používateľského zážitku zanietených hráčov, začínajúcich tvorcov obsahu a streamerov. Používatelia môžu jednoducho ovládať hru intuitívnym ovládaním jednou rukou a plne programovateľnými tlačidlami a vychutnať si ocenené technológie Super X-Fi a Sound Blaster na doteraz najkomplexnejšej externej zvukovej karte Creative.

Sound Blaster GC7 ponúka väčšie pohodlie a kontrolu nad hrou pomocou intuitívneho ovládania jednou rukou a plne prispôsobiteľných tlačidiel.

Plne prispôsobiteľné pomocou rýchleho a intuitívneho ovládania

Sound Blaster GC7 je ergonomicky navrhnutý pre jednoduché použitie – s intuitívnym ovládaním jednou rukou môžu hráči ľahko a bez problémov upravovať nastavenia a sústrediť sa na hru, vďaka čomu získajú rozhodujúce víťazstvo. Dodáva sa tiež so štyrmi plne programovateľnými tlačidlami, ktoré umožňujú používateľom programovať skratky podľa svojich predstáv – napríklad spustenie rýchlych manévrov počas priameho prenosu bude hračka bez toho, aby ste sa museli trápiť nad konkrétnymi ovládacími prvkami. Toto slúži ako užitočná funkcia pre streamerov aj tvorcov obsahu, aby mohli pohodlne ovládať hru bez prerušenia hrania.

Používatelia si tiež môžu prispôsobiť tlačidlá svojimi preferovanými zvukovými profilmi pre hranie hier, filmy a hudbu priamo počas hry. Používatelia môžu tiež prispôsobiť farbu osvetlenia RGB na ovládacích gombíkoch podľa svojich predstáv.

To najlepšie z oboch svetov so Sound Blaster Acoustic Engine a Super X-Fi

Sound Blaster GC7, vybavený oceňovanou technológiou zvuku Sound Blaster od spoločnosti Creative a holografiou slúchadiel Super X-Fi, neprináša používateľov iba na bojisko v hrách; tiež im ponúka obrovskú výhodu oproti súperom.

Pri používaní reproduktorov si môžu používatelia vychutnať vylepšenia zvuku Sound Blaster, ako napríklad Crystalizer a Smart Volume, prostredníctvom balíka Acoustic Engine, ktorý bol doladený viac ako 30 ročnými skúsenosťami so spracovaním zvuku, aby získali to najlepšie – rozsah Sound Blaster. Režim Scout sa navyše zameriava na detekciu prostredníctvom vylepšených zvukových signálov, ktoré zvýrazňujú každý pohyb, ktorý sa práve deje. Či už je to zvuk nepriateľov, ktorí nabíjajú svoje zbrane, alebo tie najmenšie kroky, Scout Mode zosilní podnety, takže používatelia zostanú vždy o krok pred svojimi protivníkmi.

Super X-FI pri používaní slúchadiel ponorí používateľov do hyperrealistickej zvukovej holografie, ktorá vytvorí rovnakú rozsiahlu zvukovú kulisu ako systém s viacerými reproduktormi. Nový režim Super X-Fi SXFI BATTLE Mode navyše dáva používateľom náskok v hre, pretože poskytuje realistické zvukové podnety, ktoré zvýrazňujú nielen smer, ale aj vzdialenosť. Používatelia potom môžu s presnosťou určiť polohu nepriateľov a získať tak potrebnú konkurenčnú výhodu, aby dosiahli víťazstvo.

Sound Blaster GC7 je DAC audiofilnej triedy, ktorý ponúka nižšiu úroveň šumu, nižšie skreslenie a zreteľnejšie jednotlivé zvukové efekty. Používatelia môžu tiež streamovať pri 24-bitovom / 192 kHz prehrávaní PCM a môžu podporovať až 7.1 virtuálny priestorový zvuk v slúchadlách aj reproduktoroch spolu s dekódovaním Dolby Digital pre filmový zvukový zážitok pri hraní hier, ako aj pri filmoch a hudbe.

Lepšie komunikujte, viac vyhrávajte

Herné chaty sú tiež hladké a bezproblémové s GameVoice Mix. Používatelia môžu ľahko upravovať hlasitosť chatu a hlasitosť hry pomocou vhodne umiestneného rolovacieho kolieska, aby mohli pohodlne chatovať so svojimi spoluhráčmi bez narušenia hry.

Všetko je pripojené

Sound Blaster GC7 je intuitívne ľahko nastaviteľný a kompatibilný s rôznymi platformami – od PC, Mac po PS5, PS4 a Nintendo Switch. Spolu s ľahkým prístupom k ovládacím prvkom, vynikajúcim zvukovým výkonom a špičkovými funkciami má Sound Blaster GC7 všetky predpoklady dokonalého herného zvukového spoločníka pre každého vášnivého hráča, začínajúceho tvorcu obsahu alebo streamera.

Cena a dostupnosť

Sound Blaster GC7 má atraktívnu cenu 149,99 EUR a je k dispozícii na Creative.com.

Ďalšie informácie nájdete na stránke www.creative.com/sbgc7.

Komentuj!