Register

A password will be e-mailed to you.

V rámci iniciatívy Play at Home, ktorú PlayStation odštartovala minulý rok, sme dostali možnosť zadarmo si pridať do knižnice Uncharted: The Nathan Drake Collection (v roku 2020), do konca tohto mesiaca si možno ešte stále obohatiť zbierku hier o Ratchet & Clank z roku 2016, pričom pred niekoľkými hodinami bolo oznámené, čo nás čaká ďalej. A veru, bude o čo stáť.

V prvom rade sa pozrime na deväť titulov, ktoré budú k dispozícii ešte v priebehu tohto mesiaca. Pôjde síce o indie hry, no zaujímavé a kvalitné, ktoré bezpochyby spríjemnia chvíle počas aktuálneho lockdownu. Pre PlayStation 4 a v rámci spätnej kompatibility aj pre PlayStation 5 budú k dispozícii tituly:

  • Rez Infinite
  • ABZÛ
  • The Witness
  • Enter the Gungeon
  • Subnautica

Nezabudlo sa ani na majiteľov virtuálnej reality PlayStation VR, ktorých určite potešia nasledovné tituly:

V apríli ponuku Play at Home 2021 obohatí jedna z najlepších hier od PlayStationu, a to Horizon Zero Dawn v kompletnej edícii. Spolu so základnou hrou obdržíte tým pádom aj rozšírenie The Frozen Wilds.

Pôjde o výbornú príležitosť doplniť si jeden z najväčším restov v rámci generácie PS4 a navnadiť sa na prichádzajúce pokračovanie nazvané Horizon Forbidden West, ktoré by malo pre PlayStation 5 a PlayStation 4 doraziť ešte tento rok. Horizon Zero Dawn: Complete Edition bude k dispozícii od 19. apríla, pričom zadarmo zostane do 15. mája.

To je nateraz ohľadom Play at Home všetko, no už čoskoro máme očakávať ďalšie informácie.

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!