Register

A password will be e-mailed to you.

Už to bude takmer rok, čo sa na naše herné zariadenia dostal dungeon crawler zo sveta pixelov a kociek. Akčný titul niesol príhodný názov Minecraft Dungeons, pričom zahraničné správy ukazujú, že sa svojský projekt dočká špeciálneho prekvapenia, nakoľko výrobcovia pripravujú unikátny automat, na ktorom si tento počin zahráte.

Minecraft Dungeons nepatrilo k revolučným ani najlepším projektom minulého roka, no svoju fanúšikovskú komunitu si spin-off hra zo svetoznámeho prostredia nepochybne našla. Ostatne, ani v našej recenzii si akčný dungeon crawler s množstvom pixelových kobiek a nebezpečných nepriateľov neviedol najhoršie. O kvalitách svedčia i zahraničné ohlasy a desať miliónov predaných kópií, čo je na takto minimalistický (v zmysle rozsahu) titul obrovský úspech.

Každopádne, len málokomu by zrejme napadlo, že sa práve tento projekt dočká vlastného automatu, na ktorom si budú môcť hráči Minecraft Dungeons zahrať. Zahraničné portály tvrdia, že hracia skriňa bude disponovať tromi tlačidlami – útokom, úskokom a strelami na diaľku. Nadšení hráči budú musieť efektívne kombinovať všetky zmienené prvky, nakoľko bojovanie a explorácia je dynamická, no rozhodne nejde o prostoduchý hack and slash. Chce to adekvátnu stratégiu na pokorenie jedného z deviatich dostupných levelov, aspoň tak sa vyjadril kreatívny riaditeľ spoločnosti Play Mechanix, Will Carlin. Zmienená firma sa má podieľať na vytváraní a designe automatu.

Súčasťou majú byť i fyzické kartičky, ktoré údajne sprostredkúvajú lepšie vybavenie a chladné zbrane. Tie, pochopiteľne, využívate na skolenie nespočetného množstva monštier. Kreatívny tím si očividne nerobil príliš ťažkú hlavu z názvu, nakoľko ten znie Minecraft Dungeons Arcade (opätovne príhodné), pričom do oficiálneho obehu sa automaty dostanú v neskoršej fáze súčasného roku, no prvé testovacie verzie už boli rozoslané po severnej Amerike. K nám sa s najväčšou pravdepodobnosť nedostanú, no bude minimálne zaujímavé sledovať ako si obdobne orientovaný projekt povedie v roku 2021. Odhliadnuc totiž od toho, že momentálne panuje pandémia, éra takýchto automatov je dávno za horizontom svojej najväčšej popularity (i keď samozrejme, množstvo fanúšikov si tieto hracie skrinky stále držia). Myslíte si teda, že má vôbec Minecraft Dungeons Arcade nádej na úspech? Alebo ide striktne o nadšený projekt, ktorým chcú autori potešiť fanúšikov? Dajte nám vedieť prostredníctvom dostupných komentárov.

Zdroj: vg247.com

Komentuj!