Register

A password will be e-mailed to you.

Počas februára sa majitelia predplatného Xbox Live Gold (respektíve Game Pass Ultimate) mohli tešiť z veľmi peknej nádielky titulov. Bohužiaľ, v marci to už také veselé nebude. Netreba však hádzať flintu do žita, pretože i tento raz bude čo hrať.

Už od prvého marca si bude možné pridať do knižnice taktickú first-person online strieľačku Warface: Breakout. Tá vyšla minulý rok, pričom aktuálne prebieha sezóna s názvom Cold Sun, ktorá priniesla novú mapu, nové kozmetické doplnky, či zbrane. Hoci hra nepatrí k tomu najlepšie v rámci žánru, určite sa s ňou dá stráviť niekoľko príjemných herných seáns. Mimochodom, titul bude dostupný až do konca mesiaca.

Od 1. do 15. marca si bude možné pridať do knižnice aj Metal Slug 3. Túto legendárnu run and gun sériu asi nie je nikomu nutné predstavovať, keďže ide naozaj o klasiku. Tretí diel vyšiel pre Xbox 360 v roku 2008, a tak si ho na Xbox One a Xboxoch Series X|S možno zahrať v rámci spätnej kompatibility. Ak by vás z marcovej ponuky mala zaujímať jedna hra, odporučili by sme práve Metal Slug 3.

V druhej polovici marca, konkrétneho 16. pribudne do ponuky Vicious Attack Llama Apocalypse, bláznivá a frenetická top-down, gaučová kooperatívna twin-stick strieľačka plná lám. Hra bude k dispozícii až do 15. apríla, čiže bude dostatok času na to zmasakrovať s troma priateľmi čo najviac lám. Znie to bláznivo, no to je správne, pretože taká táto hra je.

Poslednou hrou v marcovej ponuke je Port Royale 3 s podtitulom Pirates & Merchants, simulátor obchodovania. Titul sa v ponuke Xbox Live Gold 16. marca a dostupný bude do konca mesiaca. Slnečný Karibik počas 16. a 17. storočia však neprináša iba obchodovanie, bude nutné i bojovať v real time súbojoch a starať sa i o mestá, ktoré možno budovať, rozvíjať, či rušiť.

To je marcová ponuka Games with Gold. Ako bolo povedané už na začiatku, tento raz chýba nejaký vyložený hit, takže väčšina hráčov, pravdepodobne, zostane sklamaných. Napriek tomu sa oplatí hrám dať aspoň šancu, možno vás niektorá dokáže prekvapiť a strávite s ňou niekoľko hodín, prípadne desiatok hodín výbornej zábavy.

Zdroj: Xbox Wire

Komentuj!