Register

A password will be e-mailed to you.

Aktualizácia Doba ľadová pre titul CRSED: F.O.A.D. prináša nové rituály, kostýmy, pasce, nohavičky a artefakty.

Spoločnosť Gaijin Entertainment oznamuje vydanie novej aktualizácie “Doba ľadová” pre brutálnu online strieľačku CRSED: F.OA.D. Zimný šampióni F.O.A.D. budú zmrazení novým búrkovým rituálom, bojovníkov oživí až defibrillator, zatiaľ čo Val a Yeou-bi dostanú nové kostýmy a nohavice. Aktualizácie prinášajú tiež nové úlohy, pasce, zbrane, duchovných strážcov a kozmetické predmety. Búrka je nový globálny rituál, ktorý ovplyvňuje celú mapu a každého hráča na nej. Chlad spomaľuje všetok pohyb a spôsobuje škody, zatiaľ čo krajina je pokrytá snehom a ľadom. Jedinou šancou na prežitie je oteplenie pomocou jedla, rituálnych ohňov, tepla z molotovových koktailov, jetpackov, plameňometov, alebo dokonca lávových prúdov sopky. Trochu pomáha aj beh a vstup do budov. Je zrejmé, že všetky teplé miesta lákajú ďalších hráčov, takže pri teple môže hráč očakávať prepad. 

Nový artefakt defibrillator umožňuje oživiť padlého šampióna. Je to užitočné pre single hráčov, ktorí nemajú spojencov, ktorí by im pomohli. Padlý šampión odhodí zbrane a po oživení ich bude musieť zdvihnúť. Nepriatelia sa tiež môžu vrátiť dokončiť svoju prácu. Nová sezóna prináša tiež nové kostýmy, ktorými sú Harlekýn pre Val a cosplay oblek pre Yeou-bi. Tieto dve postavy si budú môcť meniť nohavičky pomocou menu prispôsobenia. Novú spodnú bielizeň so vzormi vhodnými pre mužských a ženských šampiónov CRSED: F.O.A.D.: fialové tykadlá, sladké srdcia, tropická papája, plameniak, vojenské kamufláže a nukleárny výbuch. Za pozornosť tiež stoja nové masky: maska Kitsune z japonského lišajového ducha a maska démona Oniho, klasická hokejová maska a plynová polomaska. 

Nakoniec hráči narazia na nové náhodné úlohy priamo uprostred bojov. Napríklad môžu naraziť na skupinu nacistických zombie, ktoré strážia poklad, skúsiť dokončiť preteky v určitom časovom limite, alebo súboj s konkrétnym hráčom na mape.  Kompletný popis zmien aktualizácie Doby Ľadovej nájdete na oficiálnej stránke hry CRSED: F.O.A.D.:https://crsed.net/en/news/show/299-meet-the-ice-age-season-en/

Komentuj!