Register

A password will be e-mailed to you.

Štúdio Housemarque sa medzi hráčmi preslávilo najmä vďaka zábavným twin-stick strieľačkám ako Nex Machina, Alienation, či titulom ako Resogun a Matterfall. Štúdio však vývoj twin-stick strieľačiek, hoci sú v tomto obore špičkou, ukončilo, nakoľko hráči o tento typ hier už nemajú veľký záujem. Ich novinka Returnal, ktorá bude taktiež plná strieľania, mieri exkluzívne na PlayStation 5, no počkáme si na ňu o niečo dlhšie, než sa plánovalo.

Netreba však panikáriť, odklad nebude veľký, nakoľko sa vydanie posúva z 19. marca na 30. apríl. Vývojári spolu so Sony usúdili, že hre doprajú nejaký ten čas navyše na vyladenie samotnej hry, aby nakoniec naplnila nemalé očakávania hráčov.

Returnal bude hororová third-person strieľačka s rogulike prvkami v sci-fi zasadení. Hráč sa zhostí vesmírnej pilotky menom Selene, ktorá uviazne v časovej slučke, takže po každej smrti sa prebudí na “začiatku”, avšak svet okolo sa bude meniť. Použitie časovej slučky je určite zaujímavé, tak sa snáď vývojárom podarí dotiahnuť projekt do zdarného konca, ktorý následne ocenia ako recenzenti, tak aj hráči.

Zdroj: Twitter PlayStation

Komentuj!