Register

A password will be e-mailed to you.

Hoci séria Uncharted patrí medzi klenoty z portfólia PlayStation, filmová adaptácia, ktorú sprevádzali neustále problémy súvisiace s výmenou režisérov a štábu, nepatrí medzi tie najočakávanejšie filmy. To však nie je na škodu, keďže film nakoniec môže milo prekvapiť. Po odklade sme sa mali dočkať tento rok, no ani to už neplatí, keďže Nathan zaútočí na filmové plátna, aspoň zatiaľ, až v roku 2022.

Sony totiž oznámila, že film Uncharted, ktorý mal mať premiéru v polovici júla tohto roku to “balí” a dorazí až v roku 2022. Ak všetko pôjde podľa plánov štúdia, filmu sa dočkáme 11. februára 2022. Iba pre úplnosť, natáčanie filmu už bolo oficiálne ukončené, pričom o réžiu sa postaral Ruben Fleischer, ktorý má za sebou napríklad skvelý Zombieland, no aj biedneho Venoma, takže šance na kvalitný Uncharted film sú zatiaľ 50:50. V hlavnej úlohe mladého Nathana sa predstaví Tom “Spider-Man” Holland, Victora Sullivana si strihol Mark Wahlberg, Chloe Frazer bude mať tvár herečky menom Sophia Ali, no a hlavného zloducha stvárni Antonio Banderas.

Skôr, než o filmovej adaptácii dostaneme nové informácie, prípadne uvidíme prvý trailer, pripomeňme si aspoň vydarený krátky film z roku 2018, v ktorom sa v úlohe Nathana Drakea prestavil herec Nathan Fillion.

Zdroj: Twitter UnchartedMovie, gamesradar+

Komentuj!