Register

A password will be e-mailed to you.

Február je predo dvermi, a tak nás, ako je zvykom, čaká výmena hier v rámci predplatného PS Plus. Ak ste si teda ešte náhodou nestihli pridať do knižnice januárovú ponuku, urobte tak čo najskôr, nakoľko máte čas už iba do pondelka, 1. februára (vrátane). Poďme sa však už pozrieť na to, čo nám Sony nadelí za hry.

V prvom rade tu máme úplnú novinku, ktorá pôvodne mala byť launch titulom PlayStation 5, avšak došlo o odkladu, a tak si Destruction AllStars bude možné užiť až vo februári, no “zadarmo”. Čo sa hernej náplne týka, pôjde o multiplayerové arénové súboje s vozidlami, no nebude chýbať možnosť vystúpiť si, vďaka čomu možno meniť autá, obsadzovať iné vozidlá, či za pomoci parkouru zbierať bonusy. Na ceste za titulom Global Destruction Federation Champion nás budú čakať 4 herné režimy, 16 postavičiek a množstvo deštrukcie. Hra navyše zostane v ponuke PS Plus až do 5. apríla, takže budete mať dostatok času na jej aktiváciu.

Druhým titulom bude zatiaľ posledný počin štúdia Remedy, a teda oceneniami ovenčený akčný titul Control, a to rovno v Ultimate edícii. Tá okrem základnej hry prináša i dve platené DLC, pričom druhé s názvom AWE spojilo svet Control s Alanom Wakeom. Titul bude dostupný ako pre PS4, tak i pre PS5, takže si v prípade vlastníctva najnovšej PlayStation nezabudnite aktivovať next-gen verziu hry.

Februárovú ponuku uzatvorí výborná záležitosť menom Concrete Genie, ktorá rozpráva príbeh o šikane. Dobrodružstvo chlapca Asha v ponurom mestečku Denska je vďaka maľovaniu plné farieb, pričom k dispozícii je aj plná česká lokalizácia (áno, i dabing), takže si ju môže užiť naozaj každý. Hra si dobre viedla v recenziách, navyše obdržala nejedno ocenenie a nutno dodať, že právom.

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!