Register

A password will be e-mailed to you.

Poľské štúdio Bloober Team sa do povedomia dostalo najmä vďaka počinu Layers of Fear, no zaujali aj titulom Observer, ktorý sa minulý rok dočkal next-gen verzie s podtitulom System Redux. Hry ako Layers of Fear 2, či Blair Witch však už neoplývali takými kvalitami, ako skôr zmienené tituly. Samozrejme, nešlo o zlé, či nepodarené horory, avšak naplniť nemalé očakávania sa, bohužiaľ, nepodarilo. Poliaci sa však pokúsia zlomiť smolné obdobie s ich novinkou The Medium, ktorá vychádza už čoskoro.

Horor The Medium patrí medzi najzaujímavejšie januárové hry, o tom niet pochýb. Novinka Bloober Teamu prinesie zaujímavý herný prvok, vďaka ktorému sa s hlavnou hrdinkou Marianne pozrieme nielen do normálneho sveta, ale aj na “druhý breh”. Jedna dimenzia však bude môcť ovplyvniť tú druhú, čo bude veľmi dôležité nielen pri riešení hádaniek. Na otázku, čo médium, ktorým je hlavná postava Marianne, dokáže, odpovedá nové video s komentárom Michala Naporu, člena komunitného tímu.

Pokiaľ si chcete urobiť lepšiu predstavu o tom, ako bude The Medium vyzerať priamo v akcii, máme tu aj 14 minút dlhé gameplay video, ktoré ukazuje rôzne pasáže z hry.

Pokiaľ vás horor The Medium zaujal, zahrať si ho bude možné už 28. januára na PC a konzolách Xbox Series X|S. Zmienka o PS5 verzii zatiaľ nepadla, no ak sa budeme riadiť podľa vydania už spomínaného titulu Blair Witch, verzia pre konzolu od Sony je iba otázkou uplynutia časovej exkluzivity pre Xbox. Na úplný záver ešte prikladáme hraný trailer, ktorý sa vývojárom naozaj podaril.

Zdroj: Blober Team YouTube

Komentuj!