Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť GOG.com spustila ďalšiu zo svojich propagačných akcií: Grand RPG Sale. Tá aktuálne zahŕňa viac ako 288 zľavnených RPG hier rozličného cenového rozpätia, z ktorých nemalé množstvo sa dočkalo až 90% zľavy.

Okrem toho, v rovnakom čase ako začal predaj RPG hier, GOG zaradil novú trojicu RPG titulov do svojej knižnice. Moonstone: A Hard Days Knight bol pôvodne uvedený na trh pred 30 rokmi pre PC a Amigu a až teraz sa po prvý krát dostáva dostáva do digitálneho obchodu. Potom tu máme Akiba’s Trip: Undead and Undressed v 50% zľave. Ide o anime s prvkami JRPG titulov z roku 2015, ktoré sa na Steame spustilo pred viac ako piatimi rokmi. A nakoniec prichádza na rad minuloročná Dysmantle – postapokalyptická indie RPG záležitosť v 20% zľave.

Na tomto mieste predkladáme výber podľa nás najpozoruhodnejších kúskov tohto výpredaja: Divinity: Original Sin – Enhanced Edition Collector’s Edition za 22.79 € (65%), Pillars of Eternity II: Deadfire – Obsidian Edition za 23.99 € (60% zľava), Lords of the Fallen Game of the Year Edition za 2.99 € (90% zľava), Shadowrun Trilogy za 13.99 € (75%), Dragon’s Dogma: Dark Arisen za 8.99 € (70%), či The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition za 15.00 € (70%).

Výpredaj končí o 5 dní a ak vás náhodou zaujal, môžete si jednotlivé zľavnené tituly bližšie pozrieť na tomto odkaze.

Komentuj!