Register

A password will be e-mailed to you.

Vianoce sa rýchlym krokom blížia a množstvo digitálnych obchodov a klientov štartuje tradičné zimné zľavy. Ani GOG.com nie je výnimkou a ponúka ohromnú porciu herných kúskov, z ktorých niektoré dostali až 90% zľavu. K tomu treba pripočítať rozdávanie zdarma indie titulu Prison Architect pri príležitosti jeho 5. výročia.

Ide o 2D budovateľskú stratégiu od nezávislého studia Introversion, v ktorej budujete, udržujete a rozširujete väzenský komplex o celé budovy – cely, sprchy, dielne, ostnaté ploty či vysoké steny. Napriek svojej zdanlivej jednoduchosti predstavuje Prison Architect pomerne komplexné mechaniky, v rámci ktorých ste nútení najímať personál (robotníkov, upratovačov, dozorcov atď…) a adekvátne sa starať o väzňov – každý z nich je totiž unikátnou osobnosťou s osobitným charakterom, no s identickými potrebami ako ostatní. Väzňov je treba vychovávať a rekvalifikovať, no ak sa to náhodou nepodarí, je možné uchýliť sa k extrémnemu riešeniu – elektrickému kreslu.

Čo sa týka akcií, tak okrem štandartných zliav na jednotlivé tituly, ponúka GOG takzvané balíčky, či kolekcie, obsahujúce viacero hier v ešte väčšej zľave. Medzi najpozoruhodnejšie patria: The Witcher Universe Collection (obsahuje všetky tituly zo sveta Zaklínača) za 26,56 €, Paradox Interactive Essential Bundle (obsahuje väčšinu kúskov od tohto vydavateľstva) za 125,43 €, či The Mighty RPG Collection (zahrňuje neuveriteľných 170 RPG počinov) za 1 493 €. Zo samostatných hier rozhodne stojí za to vyzdvihnúť Frostpunk za 11,99 €, Metro Exodus za 22,09 €, BioShock Infinite Complete Edition za 13,79 €, či Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition za 17,99 €.

Zľavy skončia 4. januára 2021, avšak Prison Architect nebude k dispozícii dlhšie ako pár dní, takže vám ho odporúčame aktivovať čo najskôr.

Komentuj!