Register

A password will be e-mailed to you.

Po veľmi slušnej novembrovej PlayStation Plus ponuke prichádza decembrová, ktorá opäť prinesie celkom zaujímavú nádielku titulov. Podobne ako aj počas ešte stále aktuálneho mesiaca dostaneme jednu horúcu novinku, ktorú doplnia dva staršie tituly.

Pre mnohých síce nebude novinka v podobe Worms Rumble tým najväčším lákadlom, no po vyskúšaní hry sa možno situácia zmení. Legendárne červíky totiž oslavujú 25. narodeniny, a tak sa pokúsia o doteraz najväčšiu zmenu v rámci hrateľnosti, pretože z taktickej ťahovej hry sa po novom stane Battle Royale počin. Samozrejme, v tejto sérii vždy išlo o elimináciu nepriateľského tímu, no tento raz tak bude nutné robiť rýchlo. Súboje budú až pre 32 hráčov, pričom podporovaný je aj cross-play. Hra bude dostupná ako pre majiteľov PlayStation 5, tak aj PlayStation 4, čo je príjemná zmena v porovnaní s titulom Bugsnax z novembrovej ponuky. Ten napriek existencii PlayStation 4 verzie možno aktivovať iba pre PlayStation 5. Mimochodom, Bugsnax zostáva v ponuke PlayStation Plus i naďalej, takže si hru stále môžete pridať do svojej knižnice. Ak nemáte PlayStation 5, učiňte tak cez mobilnú aplikáciu, prípadne cez webový prehliadač.

Ďalším titulom v rámci decembrovej ponuky bude multiplayerová strieľačka Rocket Arena od EA, ktorá je ešte pomerne čerstvou záležitosťou, nakoľko je dostupná od 14. júla tohto roku. V tejto hektickej 3 vs. 3 akcii sa budete musieť poriadne oháňať, aby ste s vami nepriatelia neurobili krátky proces. Hoci hra nevyvolala veľký ohlas, zahraničné recenzie titul chválili, takže ak máte podobné hry radi, aspoň šancu by ste Rocket Arene dať mali. A kto vie, možno zaradenie do ponuky PlayStation Plus dokáže zaplniť herné servery novými fanúšikmi.

Ponuku uzatvára titul, ktorý bude mnohých z vás zaujímať najviac, pretože ide o Just Cause 4. Hoci najnovšie dobrodružstvo Rica Rodrigueza ani zďaleka nenaplnilo svoj potenciál, avšak stále nemožno tvrdiť, že by šlo o zlú hru. Ibaže už by to chcelo niečo nové a osviežiť stereotypom nasiaknutú značku čerstvými nápadmi, predsa len, nikoho nebaví hrať stále to isté, i keď v odlišnom prostredí. Napriek tom, ak máte chuť na množstvo výbuchov a šialenej akcie, potom je Just Cause 4 dobrou voľbou.

Na koniec už iba doplnenie, že nová ponuka PlayStation Plus bude dostupná od 1. decembra. Sony zároveň oznámila, že nás po veľmi dlhej dobe čaká Free Online Multiplayer Weekend, ktorý sa uskutoční od 19. do 20. decembra. Ak si neplatíte PlayStation Plus, počas tohto víkendu si budete môcť zahrať online multiplayer aj bez predplatného, a to ako na PlayStation 4, tak aj na novej PlayStation 5.

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!