Register

A password will be e-mailed to you.

November síce ešte neskončil, no už máme informácie o tom, aké hry si bude možné v rámci predplatného Xbox Live Gold, respektíve Game Pass Ultimate, pridať do hernej knižnice počas decembra. A hoci by sme vás nasledujúcimi informáciami radi potešili, jasať bude, pravdepodobne, iba málokto z vás.

Ako je už zvykom, v prvom rade sa pozrime na tituly, ktoré budú dostupné od začiatku mesiaca. V prvom rade tú máme hru The Raven Remastered dostupnú od 1. decembra, ktorú majú na svedomí autori The Book of Unwritten Tales, a teda King Art Games. Remaster detektívnej point-and-click adventúry, v ktorej v koži policajta Antona Jakoba Zellnera pôjdete po zlodejovi, ktorý ukradol rubín z Britského múzea. Ak máte radi detektívne príbehy, epizodický Raven nebude zlou voľbou.

Druhým titulom v ponuke od 1. decembra je stand-alone epilóg k Sants Row IV, ktorý nesie názov Saints Row: Gat out of Hell. Hra pôvodne vyšla na Xbox 360, takže si ju na novších Xboxox zahráte vďaka spätnej kompatibilite. Zápletka, ak ste teda ešte nemali tú česť, sa točí okolo Johnnyho Gata a Kinzie Kensington, ktorí sa musia vypraviť do samotného pekla, aby tam zachránili lídra 3rd Street Saints spod spárov Satana. Kto má chuť na niečo poriadne divoké, toto bude, pravdepodobne, jeho decembrový Games with Gold favorit.

Od 16. decembra si budete môcť svoju knižnicu obohatiť aj o hru Bleed 2 pre Xbox One, ktorá sa síce na prvý pohľad nemusí javiť zaujímavo, no z pohľadu recenzií ide o druhý najkvalitnejší titul z celej decembrovej ponuky. Ide o akčnú, na rýchlosti založenú arkádovú strieľačku, v ktorej spolu s ružovovlasou hrdinkou Wryn musíte zastaviť sily zla. Zápletka síce neznie zaujímavo, avšak samotná hra je zábavná a stojí minimálne za vyskúšanie.

Hovorí sa, že to najlepšie prichádza na koniec. V tomto prípade by to malo platiť aj o počine Stacking, ktorý do ponuky pribudne rovnako ako Bleed 2, dňa 16. decembra. Za titulom stojí štúdio Double Fine Productions, ktoré dnes patrí pod krídla Microsoftu, avšak tento adventúrny príbeh plný matriošiek vytvorili ešte ako nezávislé štúdio. Vy sa v koži Charlieho Blackmorea, najmenšej matrioške na svete, vypravíte na záchranu svojej rodiny, pričom si počas tejto cesty užijete množstvo humoru, ako je pre produkciu Double Fine charakteristické. Hra v recenziách neklesala pod 80%, takže je asi jasné, prečo ide o najlepšiu voľbu spomedzi decembrových Games with Gold titulov.

Zdroj: Xbox Wire

Komentuj!