Register

A password will be e-mailed to you.

Asi vám neuniklo, že nedávno zomrel prvý a pravdepodobne i najznámejší predstaviteľ Jamesa Bonda – Sir Sean Connery. Ani aktuálnu Bond to však nemá jednoduché, nakoľko nový film No Time to Die, v ktorom sa s úlohou 007 rozlúči Daniel Craig, bol opakovane odložený kvôli pandémii. Napriek tomu sa fanúšikovia agenta s povolením zabíjať dočkali aj jednej pozitívnej správy, pretože IO Interactive oznámili, že popri Hitmanovi 3 chystajú aj novú hru s agentom 007.

Podľa prvých informácií nás čaká plne licencovaná oficiálna hra, v ktorej sa hráči zhostia Jamesa Bonda, pričom sa máme tešiť na úplne nový a originálny príbeh o tom, ako James Bond získal status agenta 00. Bohužiaľ, to je okrem teaseru a pracovného názvu jediné, čo sme sa dozvedeli. Mimochodom, spomínaný pracovný názov znie Project 007, pričom sa dá očakávať, že aktuálne sa dánsky tím IO Interactive venuje dokončeniu Hitmana 3, ktorý by mal uzavrieť aktuálnu trilógiu “dobrodružstiev” holohlavého Agenta 47.

V minulosti sme sa dočkali niekoľkých zaujímavých hier s Jamesom Bondom, avšak až na GoldenEye 007 pre Nintendo 64 nemožno o žiadnej hre povedať, že by nejako excelovala, či už v recenziách, alebo u fanúšikov. Samozrejme, dobrých hier bolo viacero, najmä teda z éry PlayStation 2 (napríklad James Bond 007: Nightfire, James Bond 007: Everything or Nothing, či James Bond 007: From Russia with Love), no naozaj vynikajúcej a pamätihodnej hry s agentom 007 sme sa nedočkali už viac ako dve dekády. Snáď teda túto “kliatbu” herných bondoviek prelomia páni z IO Interactive, pretože ide o vývojárov, ktorí určite majú na to, aby priniesli naozaj podarenú hru. Skôr, než si však budeme môcť o Project 007 povedať viac, nám musí stačiť teaser, ktorý poteší, keď už ničím iným, aspoň klasickou bondovskou melódiou.

Zdroj: oficiálna webstránka

Komentuj!

O autorovi

Prvé skúsenosti s hrami Martin zaznamenal v podobe napodobeniny NESu, ktorá niesla meno "Mortal Kombat III", ku ktorej bol pribalený cartridge žltej farby s 999 hrami. Medzi nimi sa nachádzali klasiky ako Mario, Duck Hunt, Double Dragon a pod. Neskôr zakotvil pri PC a PlayStatione, ktorého fanúšikom je dodnes. Herná scéna Martina baví aj v súčasnosti, novinky sleduje dennodenne a okrem hier sa venuje fotografovaniu. Od septembra 2016 pôsobí na pozícii šéfredaktora somhrac.sk.

Súvisiace príspevky