Register

A password will be e-mailed to you.

Assassin´s Creed asi netreba predstavovať. Máme ho tu prakticky na dvojročnej báze. Naposledy sme sa pozreli do antického Grécka, v Assassin´s Oddysey ktoré nadviazalo na Origins, teda na egyptskú výpravu do veku Ptolemaiovcov.

Od každého nového prírastku do tejto značky sa dá len ťažko očakávať, aký presne bude. Valhalla však v tejto prevarenej sérii boduje a v rámci tejto série prekonala všetkých svojich predchodcov v predajoch prvého týždňa. Vysoké predaje sú však zrejme spôsobené aj tým, že nová generácia konzol nemá zo začiatku žiadne vyložené killer tituly a hra, pochopiteľne, nevyšla len na aktuálne, no i next-gen konzoly.

Ubisoft pre Valhallu potvrdil i road mapu a prvý sezónny obsah bude dostupný už v decembri tohto roka. Na ďalší rok pribudnú aj dve expanzie – Wrath of the Druids a The Siege of Paris. Hre sa darí aj v recenziách (tú našu si môžete prečítať na tomto odkaze) a zbiera väčšinou známky od 80% vyššie.

Mimochodom, menšia kontroverzia ohľadom absencie achievementov u PC verzie, ktorej sme sa venovali v jednom z našich článkov, bola dočasne uzavretá informáciou, že nakoniec ide skutočne o chybu. Zatiaľ síce nebola opravená, no údajne je to v štádiu riešenia.

Komentuj!