Register

A password will be e-mailed to you.

Diablo zrejme nemusíme nikomu predstavovať. Druhý diel tejto série patrí medzi kultové záležitosti vo svojom žánri a tak niet divu, že sa dočká remasteru. Akurát bude fanúšikovský.

Diablo II sa asi nedočká oficiálneho remasteru, aj keď fanúšikovia si ho želajú. Komunite tak neostáva nič iné, ako sa pustiť do práce na vlastnú päsť. Project Diablo 2 tak kompletne prepracuje pôvodnú hru od základu, pričom zastrešuje ho streamer SenpaiSomething.

Diablo II sa teda dočká mnohých zlepšení. Konkrétne prepracovania Meteor a Twister kúziel, rovnako tak rún, schopností a predmetov. Myslí sa však aj na tie menej populárne predmety a schopnosti, ktoré nenašli pred 20 rokmi využitie v praxi. Takže cieľom je mať každú schopnosť takú, aby malo zmysel ju využívať. Doplní sa aj endgame obsah, pribudnú aj úplne nové schopnosti a PvP podpora.

Project Diablo 2 tak v prvej sérii The Awakening, ktorá začala 6. novembra 2020 mieri na rozpútanie pekla na herných serveroch. Tie sa budú resetovať každé 4 mesiace a zároveň pribudnú nové aktualizácie. Oficiálnu stránku nájdete na tomto odkaze.

Komentuj!