Register

A password will be e-mailed to you.

Výnimočne svoje hry pre predplatiteľov oznámilo skôr Sony, keďže nádielka v rámci PS Plus je nám už známa. Microsoft na seba však nenechal dlho čakať a oznámil, aké tituly dostanú v rámci predplatného majitelia Xboxov.

Ako zvyčajne tu máme 4 hry, dve pre Xbox One a dve dostupné vďaka spätnej kompatibilite. Najskôr sa pozrime na hry, ktoré budú dostupné od začiatku mesiaca. Začneme stealth titulom Aragami v takzvanej Shadow edícii, ktorý sa po solídnom úspechu prvého dielu dočká pokračovania. Pokiaľ patríte medzi hráčov, ktorých cesta za pomstou v “koži” ducha minula, máte dobrú príležitosť tento rest dohnať, nakoľko ide o podarený počin, ktorý minimálne za vyskúšanie stojí. Viac sa o ňom môžete dozvedieť i z našej recenzie.

Druhou hrou, ktorá bude dostupná od začiatku mesiaca je real-time taktická akcia Full Spectrum Warrior, ktorá pôvodne vyšla ešte na prvý Xbox. V čase vydania išlo o veľmi dobre hodnotený titul, takže toto zaspomínanie si na rok 2004 určite nebude stratou času.

Od 16. novembra pribudne do ponuky hier pre Xbox One a v tom čase už aj Xbox Series X a S indie záležitosť Swimsanity! od Decoy Games. Ak máte radi multiplayerové strieľačky, môže vás tento relatívne nový titul zabaviť.

V rovnaký deň do ponuky pribudne aj ďalšia hra v rámci spätnej kompatibility, a to LEGO Indiana Jones: The Original Adventures. Pravdepodobne nie je nutné podrobnejšie popisovať, o čo sa jedná, keďže LEGO hry už dlhé roky využívajú rovnaké herné mechanizmy a dobrodružstvo Indiana Jonesa nie je výnimkou.

Zdroj: news.xbox

Komentuj!