Register

A password will be e-mailed to you.

Vydavateľské a vývojárske štúdio Electronic Arts ešte minulý týždeň oznámilo vývoj ďalšieho prírastku do početnej rodiny DLC prídavkov do obľúbenej “sociálnej stratégie” The Sims 4. Prídavok bude niesť názov Snowy Escape a zavedie nás do zasnežených hôr zimného Japonska.

Okrem nového ľadového prostredia Mt. Komorebi nám DLC ponúkne možnosť lyžovať, či liezť po skalách. Okrem takýchto väčších noviniek, nové rozšírenie so sebou prinesie možnosť postaviť si svätyňu, či využívať dodatočné doplnkové a kozmetické predmety, ako nové účesy, nábytok, či oblečenia, ktorých dizajn by mal vychádzať najmä z tradičnej japonskej kultúry. Ďalšiu novinku budú tvoriť dve vlastnosti pre postavy: Lifestyles a Sentiments, z ktorých Lifestyles by mal priniesť možnosť zmeny chovania charakteru na základe nových skúseností a zážitkov.

Prídavok Snowy Escape vyjde 13. januára 2021 na platformy PlayStation 4, Xbox One a PC. Cena bude stanovená na neuveriteľných 39,99 $, takže dúfajme, že jej výška bude primeraná kvalite obsahu.

Komentuj!