Register

A password will be e-mailed to you.

Podporte pripravovanú kooperatívnu RPG na crowdfundingovej platforme Startovač. Jej primárny cieľ je dostať sa na Steam, a ak sa podarí, aj na ostatné obchody a platformy.

Veľmi pútavý komunitný projekt menom Welcome Color To World sa pokúša zaujať hernú komunitu netradičným skĺbením žánrov, originálnou low-poly grafikou a možnosťou objavovať zákutia mysteriózneho sveta, založenom na 35 relatívne otvorených leveloch. Titul je možné hrať jedine v kooperácii dvoch hráčov, podobne ako známy titul A Way Out, a to ako lokálne, tak vzdialene. Autori sľubujú súbojový systém inšpirovaný Kingdom Come: Deliverance a Dark Souls hrami a vylepšovanie postáv.

Medzi vedľajšie herné mechaniky patria napríklad opekanie jedál, manažmežnt inventára, prekonávanie náročných terénov pomocou rebríkov, spánok v posteliach pre dočerpanie energie a taktiež je možné maľovať svet pomocou integrovaného nástroja na kreslenie na hociktorú časť zeme. Cieľom hry je, ako už z názvu vyplýva, navrátiť farbu, ktorú hlavný antagonista vyňal z ľudského sveta. Objavovanie sveta pripomína vďaka pekne animovanej tráve a svojskému grafickému štýlu poslednú Zeldu, avšak hudba a nasvietenie prinášajú určitú mystickú atmosféru.

Autori v ďalšom videu ukážu aj bojový systém a hrateľnosť s ním spojenú. Financie poputujú hlavne na poplatky spojené s poskytovaním titulu na obchodoch a cieľových platformách, tvorbu dabingu, nákup dodatočnej techniky (kinect a grafický tablet) a darčekov. Crowdfunding poskytuje rôzne úrovne digitálnych, či fyzických odmien.  Plánované vydanie je stanovené na rok 2021 až 2022.

Odkaz na startovač stránku hry: WCTW

Komentuj!