Register

A password will be e-mailed to you.

Dvanásty hlavný diel série Assassin’s Creed s podtitulom Valhalla vyjde už o necelý mesiac a marketingová kampaň naberá na obrátkach. Dočkali sme sa nielen zaujímavého pohľadu dovnútra, ale aj oficiálnych hardvérových požiadaviek.

Zdá sa, že o niečo dlhšie pauzy medzi jednotlivými časťami, ako tomu bolo v minulosti, môžu značke iba svedčiť. Dlhá, takmer sedem a pol minútová ukážka s názvom Deep Dive Trailer totiž zvláda to hlavné – a to, naladiť na najnovší prírastok tejto ságy – bez najmenších problémov. Prezentovaný svet doslova dýcha atmosférou a pokiaľ bude dobre zvládnutý aj ten zvyšok, môže sa dostaviť jedna z najlepších hier tohto roka.

Ak sa vám náhodou prezentovaná ukážka máli, je tu i viac než hodinové gameplay video, ktoré ešte viac približuje samotný titul, jeho možnosti, či súboje. Je toho naozaj dosť a plocha sedemdesiatich minút by mala plne dostačovať k tomu, aby ste si dokázali o titule vytvoriť komplexnejší dojem.

Čo sa týka hardvérových požiadaviek, Ubisoft tentoraz zverejnil mimoriadne prehľadne spracovanú tabuľku, ktorá by mala uspokojiť aj tých najnáročnejších užívateľov. Stačí kliknúť na nižšie priložený obrázok a týmto spôsobom si ho zväčšiť. Zahráte si Assassin’s Creed Valhalla aj na vašom počítači? Pripomíname, že dátum vydania je stanovený na 10. novembra 2020, kedy hra vyjde na PC, PlayStation 4, Xbox One, no súčasne aj na Xbox Series X/S a Google Stadia. O dva dni neskôr bude nasledovať aj PlayStation 5 verzia.

Komentuj!