Register

A password will be e-mailed to you.

Henry Cavill čoby Geralt sa prezentuje na nových fotkách z očakávanej druhej série seriálu The Witcher. A že sa je na čo pozerať.

Geralt zrejme dostane v druhej sérii seriálu trocha zlepšenú zbroj. Vďaka tomu vyzerá trocha ako stredoveký Batman. Oproti prvej sérii, kde bol oblečený skôr do ľahšej koženej zbroje, ide v tomto ohľade o značné zlepšenie. Otázne je či to pôjde na úkor pohyblivosti, ale to je niečo, čo nás nemusí trápiť. Výzor hlavného hrdinu sa teda radikálne zmenil, hlavne čo sa týka objemu. To však neznamená nutne negatívum.

Druhá séria by nám mala predstaviť Kaer Morhen, ktorý zrejme hráčom netreba predstavovať. Práve tam sa Geralt ocitne spolu s Cirillou po tom ako Yennefer zahynula v bitke pri Soddene. Aspoň tomu Geralt v tejto chvíli verí. My ostatní, samozrejme, vieme aká je realita, no rozhodne sa máme na čo tešiť. Prvá séria bola podľa mnohých trochu zmätočne zostrihaná a viacerí sa strácali v príbehu. Toto by sa však malo zmeniť v ďalšom priebehu inak veľmi dobre našliapnutého seriálu, ktorého redakčné dojmy si môžete prečítať na tomto odkaze. Po nie úplne zvládnutom finále The Game of Thrones je The Witcher vítanou náplasťou pre fanúšikov fantasy.

Komentuj!