Register

A password will be e-mailed to you.

Október je tu a ako už býva zvykom, Sony oznamuje, aké hry vystriedajú septembrové tituly v rámci predplatného PlayStation Plus. Ak vás minulomesačná ponuka v podobe PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS a Street Fighter V neočarila, možno to napraví októbrová. Čo teda Sony predplatiteľom nadelí?

Začnime trochu netradične, a to druhou hrou v poradí, pretože je skrátka tou lepšou. Reč je o hre Vampyr od francúzskeho štúdia Dontnod. Ich doposiaľ najambicióznejší počin vyšiel v roku 2018, pričom uspel ako v predajoch, tak i v recenziách, našu nevynímajúc. Upírske RPG zasadené do post-viktoriánskeho Anglicka je skrátka podarenou záležitosťou a ak ste ho zatiaľ z nejakého dôvodu nehrali, bezpochyby sa to vďaka prítomnosti v ponuke PlayStation Plus oplatí napraviť.

S druhou hrou v ponuke už to až tak veľmi veselé nie je, i keď ako sa hovorí, darovanému koňovi na zuby nepozeraj. Vampyra totiž bude v októbrovej ponuke PlayStation Plus dopĺňať Need for Speed Payback, a teda asi najslabší diel za celkom dlhú dobu. Priemerne hodnotený prírastok do dlhoročnej série síce ponúkal slušné arkádové preteky, no nohy mu podrážali doslova hlúpe herné mechanizmy, mikrotransakcie (ktoré sa po vydaní upravili, no i tak) a v neposlednom rade i príbeh plný klišé. Pokiaľ sa od týchto vecí dokážete odosobniť, možno si na chvíľu slušne arkádovo zajazdíte, no zázraky naozaj čakať netreba.

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!