Register

A password will be e-mailed to you.

Séria budovateľských stratégií Tropico si stihla od prvého dielu z roku 2001 vybudovať veľkú fanúšikovskú základňu a odvtedy vychádzajú stále ďalšie diely. Poslednou hrou zo série je nami recenzované Tropico 6, avšak Humble Bundle v súčasnosti ponúka za veľmi výhodnú cenu balík všetkých starších dielov pod názvom Humble Totally Tropico Bundle.

Už za najmenšiu sumu, konkrétne za 0.84 € dostanete Tropico Reloaded a Tropico 3 Steam Special Edition, čo sú vlastne kompletné prvé diely, keďže Tropico Reloaded obsahuje prvé Tropico z roku 2001, expanziu s názvom Paradise Island spolu s druhým dielo, Tropico 2: Pirate’s Cove. Tropico 3 – Steam Special Edition je mierne vylepšená verzia tretieho dielu, obsahujúca aj všetok menší dodatočný obsah, s výnimkou väčšieho DLC, avšak vrátane nových online funkcií.

Za vyššiu sumu, konkrétne za minimálne 6.87 € vám k uvedeným hrám pribudne aj Tropico 4 spoločne s niektorými jeho DLC, ako napríklad Propaganda!, Voodoo, Quick-dry Cement, Plantador. Týchto DLC však vyšlo až 11, takže v prípade, že si chcete zahrať všetky, musíte si zakúpiť balíček vo vyššej cenovej hladine. Okrem uvedeného štvrtého pokračovania a niektorých DLC, tento balík obsahuje aj jediné väčšie DLC do Tropico 3 s podtitulom Absolute Power.

V najvyššej cenovej hladine, teda minimálne za 10.12 € obdržíte kľúče na Tropico 5 vrátane jeho rozšírení, pričom v tomto balíku získate aj spomínané zvyšné prídavky do Tropica 4, vrátane Modern Times, Megalopolis, či veľkého DLC Pirate Heaven.

Balíky budú dispozícií ešte po dobu vyše dvoch týždňov, takže máte dostatok času si rozmyslieť v akej cenovej relácii ich zakúpite. K dispozícii sú tradične na tomto odkaze.

Komentuj!