Register

A password will be e-mailed to you.

Prince of Persia: The Sands of Time položil základy “nového” princa v roku 2003. A keďže titul bol vo svojej dobe prijatý veľmi dobre, Ubisoft sa rozhodol pre remake.

Predtým, než tomuto žánru začal kraľovať napríklad God of War, bol to práve Princ z Perzie, ktorý určoval štandard podobného typu akčných adventúr. Ubisoft sa konečne rozhodol oprášiť túto značku, hoci len formou remaku. Ten pobeží na engine Anvil z Assassin’s Creed a dočkáme sa ho zrejme niekedy v prvom kvartáli budúceho roku. Dostupný bude na PC, kde vyjde i na Epic Games Store a taktiež aj na PlayStation 4 a Xbox One. NA hre bude pracovať Mumbaiská pobočka spolu s Ubisoft Pune.

Hra vyzerá na prvý pohľad trochu zastaralo po grafickej stránke, aj keď sa na nej stále pracuje. Najväčšej zmeny by sa mali dočkať každopádne animácie, ktoré budú do hry prevedené cez motion capture. Princa bude znovu dabovať Yuri Lowenthal a Farah stvárni Supinder Wraich, ktorá nahradí Joannu Wasick. Ubisoft by chcel stavať na storytellingu. Čo tým myslí v praxi, sa dozvieme najskôr budúci rok.

Komentuj!