Register

A password will be e-mailed to you.

Pripravovaný titul Gods and Monsters od štúdia Ubisoft mal pôvodne vyjsť ešte začiatkom tohto roka, vydanie však nakoniec bolo odložené na dobu neurčenú. Všetky informácie poukazovali na to, že odklad bol spôsobený neúspechom hry Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, čo zostáva stále najpravdepodobnejším vysvetlením. Čo sa však zmenilo, sú nové informácie a obrázky, aktuálne vypustené do informačného priestoru a potvrdené vývojármi.

Titul Gods and Monsters, nám bol pôvodne predstavený na minuloročnej konferencii E3 spolu s trailerom a základnými informáciami o hrateľnosti a o príbehu pripravovaného kúsku. Mali sme sa ujať role okrídleného Fenyxa a s pomocou jeho výnimočných schopností zachrániť všetkých bohov, pričom herný setting mal vo veľkom čerpať z najmä gréckej mytológie a ponúknuť nám rozsiahly otvorený svet, obývaný množstvom mýtických tvorov. Čo sa týka týchto základných premís, tak sa, samozrejme, nič nezmenilo, avšak počin sa najnovšie dočkal premenovania na Immortals: Fenyx Rising.

Pre hráčov, očakávajúcich tento kúsok, najlepšou správou bude iste dátum vydania, určený na 3 decembra. Immortals: Fenix Rising má stále vyjsť na platformu PC (konkrétne na Epic Games Store a Uplay), Xbox One, Xbox X, PlayStation 4, PlayStation 5 a Nintendo Switch. Bližšie informácie budú zverejnené na blížiacej sa akcií Ubisoft Forward, ktorá je plánovaná na 10. septembra 2020. O všetkých podrobnostiach vás budeme, samozrejme, patrične informovať.

Komentuj!