Register

A password will be e-mailed to you.

Predplatitelia služby PlayStation Plus už vedia, čo si budú môcť stiahnuť počas septembra 2020. Poďme si preto predstaviť aj štyri hry, ktoré sa počas tohto mesiaca objavia v ponuke Xbox Live Gold.

Ak máte chuť si zastrieľať v zničenom New York City, tak na Xbox One siahnite po Tom Clancy’s The Division. Ide o online third person strieľačku, v ktorej budete prechádzať zasneženým New Yorkom a čistiť ho od nepriateľov.

Na tej istej konzole si budete môcť zahrať aj komediálne ladenú fantasy point and click adventúru The Book of Unwritten Tales 2. Fanúšikovia prvého dielu asi nemajú prečo váhať a pokiaľ ste ho náhodou nehrali, možno vás druhá časť presvedčí, aby ste mu dali v budúcnosti šancu.

Ďalšou hrou septembrového výberu je logická platformovka pre milovníkov farieb s názvom De Blob 2. Tá vás prevedie cez množstvo levelov, ktoré budete maľovať a dostupná bude nielen na Xboxe One, ale i na Xboxe 360.

No a nakoniec tu máme ďalší komediálne ladený titul s názvom Armed and Dangerous, ktorý je určený pre tých, ktorý sa neboja vziať do ruky veľké železo a likvidovať hordu nepriateľov v 21 nepriateľských leveloch. (Xbox One/Xbox 360)

Komentuj!