Register

A password will be e-mailed to you.

Ghost of Tsushima je podľa všetkého posledná veľká first-party exkluzivita pre PlayStation 4. Hre sa darilo ako v recenziách, no spokojnosť je určite aj na strane predajov, keďže titulu sa darilo, respektíve stále darí naozaj výborne. Fanúšikovia, ktorí už hru dohrali sa môžu začať tešiť na pred pár hodinami oznámený prídavok Legends.

Aby však nedošlo k nedorozumeniu, nepôjde o príbehové rozšírenie, ale o multiplayerový prídavok, ktorý bude od kampane oddelený. Skvelou správou je, že pre majiteľov hry bude úplne zadarmo, avšak treba počítať s tým, že je nutné vlastniť predplatné PS Plus, inak si s ďalšími hráčmi nezahráte. Zatiaľ nepoznáme presný dátum vydania, no Legends dorazí v priebehu tohtoročnej jesene.

Zatiaľ čo príbeh Jina Sakaia sa v rámci možností drží pri zemi, v prídavku Legends sa pozrieme na miesta inšpirované japonským folklórom a rôznymi mýtusmi. To sa netýka iba miest, ktoré navštívime, ale aj nepriateľov, s ktorými si hráči pomerajú sily.

Keďže ide o samostatne stojaci prídavok, čakajú nás i nové postavy, konkrétne bude na výber zo štyroch tried, a to Samuraj, Ronin, Hunter a Assassin. Každá trieda bude mať unikátne schopnosti a prednosti, no o podrobnosti sa autori podelia až neskôr.

Obsah Legends bude rozdelený na misie podľa počtu hráčov, takže v kooperácii dvoch hráčov budú k dispozícii príbehové misie, pričom ich obtiažnosť bude s progresom vpred narastať. Pre štyroch hráčov budú k dispozícii survival misie založené na boji s vlnami tých najnáročnejších nepriateľov, medzi ktorými nebudú chýbať ani Oni nepriatelia s nadprirodzenými schopnosťami.

Hráči, ktorí zvládnu pokoriť ako príbehové, tak aj survival misie budú krátko po vydaní Legends môcť skúsiť zdolať raid pre štyroch hráčov. Ten vás i vašich spoločníkov presunie do novej ríše, kde budete čeliť hrozivému a brutálnemu nepriateľovi. Viac informácií zatiaľ nemáme, no pre lepšiu predstavu, čo od Ghost of Tsushima: Legends máme čakať, si pozrite oznamovací trailer.

Zdroj: PlayStation.Blog

Komentuj!