Register

A password will be e-mailed to you.

Atomic Heart, prezývaný aj ako Sovietsky Bioshock, zaujal pred istým časom veľmi zaujímavým prevedením a nápadmi, avšak odvtedy akoby sa po ňom zľahla zem, len sem tam vystrkuje rožky.

Najnovšie informácie od Mundfish sú napakované do zaujímavého videa prezentujúceho krátky gameplay, boje aj bossfight. Čo vám však možno udrie do uší bude zaujímavý a rytmický hudobný doprovod. A stojí za ním Mick Gordon, ktorý vstúpil do povedomia hudbou pre nový Doom či Wolfenstein.

Video zachytáva prechádzku po múzeu, anomálie a naozaj neštandardné zbrane. Prostredie vyzerá taktiež veľmi zaujímavo a pripomína produkciu Arkane Studios (tvorcovia nie až tak dávneho Prey, na ktorom sa taktiež podieľal vyššie spomínaný Mick Gordon). Aj nepriatelia pôsobia ako zo zástupu všakovakých pokusov a mutácií. Vývojári z Mundfish rozhodne nekladú medze kreativite. Hrateľnosť sa nesie vo veľmi dobrom tempe, boje pôsobia tak akurát. Celkovo titul pôsobí akoby vznikal v západnej produkcii a nie ťažkopádne ako zvyknú pôsobiť hry od našich východných susedov.

Ostáva len veriť, že Rusi dovedú hru do úspešného konca, čo je ostatne častokrát ich Achilovou pätou. Ich nápady pôsobia nezriedka neopozerane, zaujímavo a nedá sa im upierať cit pre atmosféru, no realizácia zvykne viaznuť. Preto by nebolo zlé, ak by sme sa po dlhšom čase dočkali zaujímavého produktu z Ruska, ktorý bude bude možné zaradiť medzi AAA FPS.

Komentuj!