Register

A password will be e-mailed to you.

Internetový obchod Humble Bundle opäť, aby pritiahol záujem hráčov, po nejakom čase rozdáva hru zdarma. Tentokrát ide o pretekársky titul F1 2018.

Samotný titul F1 2018 je ďalším ročníkom s oficiálnou licenciou série F1. K dispozícii sú všetky trate z oficiálneho kalendára tejto sezóny, vrátane niekoľkých alternatívnych konfigurácií vybraných okruhov a aktuálne súpisky pretekárov. Okrem všetkých historických dvanástich monopostov, ktoré zostali s minulého ročníka pribudli majstrovský monopost Brawn z roku 2009 a Willams z roku 2003.

Okrem množstva iných inovácii, priniesol F1 2018 aj režim Time Trial umožňujúci si zvoliť cieľový čas reálnych hráčov ako bod referencie a rovnako si umožňujúci si stiahnuť balíčky nastavenia monopostu, ktoré následne môžete prekonávať. V pretekárskom víkende zase môžete nastaviť všetko od počasia, cez formát víkendu, až po vytváranie minišampionátov. Okrem týchto režimov nemôže chýbať ani klasický multiplayer.

Samotná akcia končí zajtra, takže pokiaľ máte o tento kúsok reálny záujem, s aktiváciou neotáľajte. F1 2018 môžete získať na tomto odkaze.

Komentuj!