Register

A password will be e-mailed to you.

QuakeCon je tu s nami už pekných pár dekád. Po prvýkrát bol spustený v roku 1996, pričom šlo vždy o tematickú akciu, kde sa hrali tituly z tejto série ako aj ostatné produkty ikonického štúdia id Software. Dnes má QuakeCon pod svojimi krídlami populárna i hanená Bethesda Studios. Vzhľadom k celosvetovej situácii tentokrát, žiaľ, nedošlo na ozajstný event, kam by sa ľudia mohli ísť pozrieť. Spomínané vydavateľské a vývojárske štúdio sa ale postaralo o online oslavu, ktorá obsahuje množstvo zaujímavých ponúk.

Asi nikoho neprekvapí, že Bethesda zlacnila väčšinu svojich titulov. Novších i starších, takže sa môžete dostať napríklad k hororovému The Evil Within 2 za 8,99 €, keďže sa ocitol v 70% zvýhodnení. Za zmienku rozhodne stojí aj kompletná kolekcia alternatívnej histórie, pričom tá obsahuje všetky aktuálne Wolfenstein hry. Štyri žánrové tituly si pri 68% zľave zakúpite za 22,65 €. Nakoniec ešte spomenieme DOOM z roku 2016, ktorý je k dispozícii za výhodných 9,99 €, nakoľko je frenetický FPS projekt v 50% zľave.

Ak navyše prahnete po jednej z klasických FPS akcií, k dispozícii je pôvodný Quake úplne zdarma. Mladších hráčov treba upozorniť, že ide o jeden z hitov deväťdesiatkovej first person shooter dekády, v ktorej vychádzali tie najlepšie žánrové počiny. Metascore 94%, ktoré si pôvodný Quake vybojoval len potvrdzuje jeho unikátnosť a nespochybniteľné kvality. V rámci QuakeConu navyše môžete prispieť na charitu, pričom bolo prisľúbené, že po vyzbieraní sumy 10 000 dolárov sa dočkáme i druhého dielu tejto série zdarma. Métu sa už podarilo prekročiť, čiže v blízkej dobe si budeme môcť aktivovať i výborne prijaté pokračovanie akčného kultu. Samozrejme, asi netreba prízvukovať, že hry zdarma platia iba pre Bethesda launcher a nie pre Steam.

V prípade, že ste hráčmi Quake Champions, potešíme vás. Ak sa počas terajšieho víkendu zúčastníte minimálne jednej hry v obľúbenej online strieľačke, získate všetkých dostupných hrdinov nastálo, čo je viac než slušná odmena. Platí to pritom ako pre veteránov, tak i úplných nováčikov.

Spomínané akcie platia od dnes, 7. augusta 2020. Skončiť by pritom mali 9. augusta, kedy bude tohtoročný online QuakeCon uzavretý. Plánujete využiť dostupné zľavy alebo si oživiť pamäť s originálnymi akciami zdarma? Podeľte sa s nami o svoje dojmy z tohto eventu prostredníctvom komentárov.

Zdroj: tweaktown.com

Komentuj!