Register

A password will be e-mailed to you.

Stále platí pravidlo, že kvalitných hier zdarma nie je nikdy dosť. Nezáleží pritom, či sa dostanete ku kvalitnému old-school RPG, indie záležitosti alebo jednej z mnohých iterácií videohernej ságy Assassin’s Creed. Ubisoft tentokrát rozdáva vojnový projekt Valiant Hearts, ktorý originálnou vizuálnou formou zobrazuje hrôzy vojny, pričom tie spája adventúrnou hrateľnosťou. Získanie tohto počinu vám ale nejaký ten čas zoberie, nakoľko nie je úplne jednoduché.

Valiant Hearts: The Great War vyšlo v roku 2014 ako projekt známeho štúdia Ubisoft Montepellier (autori nenápadnej zombie strieľačky s príhodným názvom Zombi, či hernej adaptácie príbehu opičieho kráľa menom King Kong). Svojský prístup k hrôzam prvej svetovej vojny ihneď zaujme vizuálnym stvárnením, ktoré pripomína ručne kreslené animované snímky. Podobná grafická štylizácia dokáže ohúriť i po mnohých rokoch, pričom zákonite zostarne lepšie, než iné záležitosti.

Okrem špecifickej štylistiky si autori pripravili hneď niekoľko príbehov obyčajných ľudí, no i vojakov z bojísk, ktorých masívny svetový konflikt ovplyvňuje. Niektoré dejové línie sa prelínajú a vzájomne súvisia, pričom tvorcovia obratne využívajú hrôzostrašné kulisy. Do nich situujú puzzle hrateľnosť, pretože spravidla riešite rôzne hádanky, či problémy s transportom. Vývojári boli pomerne nápadití a pre jednotlivé hádanky nešetrili na kreativite, niektoré dokonca dajú zabrať vašim mozgovým bunkám. Treba však zdôrazniť, že o hardcore záležitosť určite nejde.

Ako sa teda dostanete k digitálnej Uplay kópii úplne zdarma? Ponuka je momentálne aktuálne iba pre čínsky región, takže, pravdepodobne, budete musieť využiť software pre zmenu VPN, čo ale nie je až taký problém. Následne by sa hra mala dať získať prostredníctvom tohto linku. Našli sa však i používatelia, ktorým šla aktivácia i bez zmeny a to prostredníctvom priloženého odkazu, takže skúste najskôr svoje šťastie.

Upozorňujeme, že sa jedná o limitovanú ponuku, pričom tá súvisí s akciou ChinaJoy. Tým pádom končí už zajtra, 3. augusta 2020, čiže by ste sa mali poponáhľať. Následne vám prajeme príjemne strávené chvíle v spoločnosti výborné hodnoteného titulu.

Zdroj: epicbundle.com

Komentuj!