Register

A password will be e-mailed to you.

Len nedávno sme vás informovali o pozoruhodnom balíku na stránkach Humble Bundle zo sveta Warhammer a teraz prišlo k spusteniu ďalšej ponuky. Tá teraz určite poteší všetkých priaznivcov spoločnosti Paradox Interactive.

Paradox Interactive je v hráčskej komunite známa hlavne vďaka komplexným a špecifickým stratégiám typu Europa Universalis alebo Hearts of Iron, avšak v jej portfóliu sa nachádzajú aj prístupnejšie hry z iných žánrov. A práve tieto tituly sa nachádzajú v tomto najnovšom balíku. V základnej cenovej hladine, konkrétne za 0,86 € sa okrem stratégie Europa Universalis IV nachádza aj kvalitná fantasy RPG stratégia Age of Wonders III a či unikátny počin Warlock Master of the Arcane, vychádzajúci z princípov hexagonálnych stratégii v štýle Panzer General.

Pokiaľ však svojim finančným príspevkom následne prevýšite aktuálny priemer toho, koľko ľudia za tento balíček momentálne zaplatili, tak k spomínaným hrám pribudnú ešte aj kľúče k hrám Stellaris, Victoria Collection a NECROPOLIS: BRUTAL EDITION. Predpokladáme, že v tomto prípade by mohla stačiť suma okolo 7 €.

V ďalšej, tretej úrovni si po zaplatení sumy 10,36 euro, zaistíte nielen sci-fi ťahovú stratégiu Battletech Digital Deluxe Edition, ale aj kvalitné izometrické RPG Tyranny, ktoré sme svojho času recenzovali. A nakoniec, keby ste chceli úplne všetko, tak po zaplatení 14,68 eur sa celá táto kolekcia rozrastie ešte aj o stratégiu Imperator: Rome.

Ak si kúpite najvyššiu úroveň tohto balíka, získate zadarmo na mesiac Humble Choice (iba noví predplatitelia). Odberatelia tiež získajú prístup k Humble Trove bez DRM. Humble Choice každý mesiac zahŕňa nové hry. Balík môžete získať na tomto odkaze.

Komentuj!