Register

A password will be e-mailed to you.

Pred nejakou dobou sme sa dozvedeli, že nás čaká príjemný návrat k detskému hrdinovi mnohých z nás. Bolo oznámené, že sa vracia Samuraj Jack a to rovno v novej videohre, ktorá bude klasickou akčnou platformovou záležitosťou v unikátnych kulisách. V najnovšej ukážke bol navyše oznámený oficiálny dátum vydania, ktorý je, neprekvapivo, za rohom.

Zverejnený trailer láka na bohatú pestrosť jednotlivých úrovní, nespočetné množstvo protivníkov i zbraní, ktoré proti neprajným záškodníkom môžete použiť. Treba triezvo skonštatovať, že o vyložený hit, ktorý sa dostane do vašej tohtoročnej top desiatky pravdepodobne nepôjde. Skôr možno očakávať jednoduchú záležitosť, ktorá nechce byť niečím prevratným, ale prináša zábavné jadro hrateľnosti v neopozeraných prostrediach a navyše s obľúbeným hrdinom, ktorý švihá nabrúsenou katanou s presnosťou vražedného majstra.

Vzhľadom na žáner nie je hrateľnosť žiadnym neistým otáznikom. Skákanie, bojovanie a do toho zakomponované strety s unikátnymi bossmi (mnohých budete nepochybne poznať z úspešného seriálu). Vývoja sa zhostili tvorcovia zo Soleil, ktorí pracovali na titule NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER, teda na jednej z početných herných iterácii svetoznámeho manga hrdinu. Osud novinky je preto vo hviezdach, nakoľko autori nemajú s podobnými záležitosťami žiadne skúsenosti. Minimálne sa ale nemusíme obávať súbojovej zložky, keďže na nej do veľkej mieri stál aj vyššie zmienený projekt, pričom ten získaval známky v rozmedzí šesťdesiatich a sedemdesiatich percent, čo je slušný nadpriemer.

Momentálne je Samurai Jack: Battle Through Time naplánovaný na 21. augusta 2020. Vzhľadom na to, že sa jedná o naozaj blízky dátum, je málo pravdepodobné, že by došlo k nežiadanému odkladu. Zahrať si ho budú môcť majitelia konzol PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, pričom nebudú chýbať ani osobné počítače, kde je akčná novinka dostupná ako na Steame, tak i na Epic Games Store. Pustíte sa do ľahkého letného dobrodružstva a zaspomínate na legendárneho Samuraja Jacka alebo vám toto meno už nič nehovorí? Dajte nám vedieť prostredníctvom dostupných komentárov.

Zdroj: YouTube.com

Komentuj!