Register

A password will be e-mailed to you.

Indie štúdio Timberline, tvorené šiestimi členmi, aktuálne pripravuje svoj prvý herný debut, nazvaný The Red Lantern. Pôjde o pozoruhodnú first-person adventúru s prvkami rogue-like, obsahujúcu napríklad aj správu zdrojov.

V The Red Lantern budete musieť vy a váš tím piatich psích záprahov prežiť v divočine a nájsť si nový domov. Hráte za postavu Mushera (cvičiteľa psov), ktorý vytvorí svoj tím piatich psích záprahov a s nim sa rozhodne začať nový život. Budete sa teda musieť naučiť orientovať v premenlivých poveternostných podmienkach drsnej Aljašky. Spojenie prvkov rogue-like s adventúrnou zložkou zaručuje, že sa počas vašej púte zmrznutou krajinou vyskytnú stovky rôznych náhodných udalostí. To znamená napríklad, že budete musieť brániť sa proti nečakaným útokom medveďov, dokázať vzdorovať omrzlinám a dôkladne sa starať o vašich psov.

Hratelnosť by mala, podľa dostupných informácii, spočívať v prieskume tamojšieho územia a častej jazde na saniach, ťahaných psami, pričom okolité prostredie bude vytvorené v štylizovanom vizuáli. Čo sa týka dátumu vydania, ten zatiaľ nie je presne určený, avšak podľa aktuálnych informácii, by Red Latern mal vyjsť niekedy v lete tohto roku. A medzi platformy, na ktorých bude tento pozoruhodný titul dostupný, by sa mali radiť: Nintendo Switch, Xbox One a PC (konkrétne Epic Games Store).

Komentuj!