Register

A password will be e-mailed to you.

Občas sa zrejme sami seba pýtate, či vám to hranie za to stojí za to a či už na to nie ste trochu starí. Sú predsa aj dôležitejšie a prospešnejšie činnosti, no nie? O veku to však rozhodne nie je.

Zrejme každý hráč si povedal niečo podobné počas života a je to úplne normálne. Na druhej strane, na hranie nie je človek nikdy dostatočne starý. O tom vám niečo povie aj príbeh deväťdesiat ročnej hráčky, najstaršej youtuberky, Hamako Mori. Hamako Mori, ktorá žije v Japonsku a hrá videohry už neuveriteľných 38 rokov.

Právom jej teda patrí titul najstaršej youtuberky na svete. Väčšina fanúšikov, najmä tých z Ázie, ju pozná pod nickom “Gamer Grandma”. Hamako Mori tvrdí, že táto činnosť jej umožňuje premýšľať a okrem toho si aj precvičuje svoje ruky a prsty. Táto stará pani strávi každý deň vyše tri hodiny hraním. Jej taktika je veľmi precízna a chce hrať čo “najčistejšie”. Call of Duty, Grand Theft Auto, či Days Gone? Žiadny problém. Hamako Mori bojuje proti rôznym nepriateľom a zatiaľ nemá žiadne plány ukončiť túto kariéru.

Komentuj!