Register

A password will be e-mailed to you.

Republic of Gamers (ROG) oznámil spoluprácu so známym DJ-om a hudobným producentom Alanom Walkerom, v rámci ktorého vznikne herný obsah a technologické a ďalšie zážitky s cieľom sprístupniť hranie širšiemu publiku.

Evolúcia pre budúcich hráčov

Herná komunita sa počas posledných rokov výrazne rozrástla. Medzi hráčov už nepatria iba ešportovci a nadšenci, ale aj široké publikum tvorcov. ROG je odhodlaný ostať na čele herných technológií inovovaním svojich produktov, aby umožnil napĺňať tvorcom ich vízie. Alan Walker je podnikateľ, hráč a hudobný producent a zároveň aj typický tvorca s jasným pohľadom na potreby budúcej generácie. Jeho pozadie, schopnosti a záujem o hranie z neho robia ideálneho partnera pre ROG.

„Nemôžem sa dočkať tejto cesty s Republic of Gamers. Od začiatku svojej kariéry som chcel kombinovať svet muziky, technológií a hrania vo všetkom, čo robím. A toto je skvelá možnosť, ako v tom pokračovať. Veľká vďaka ROG za túto príležitosť!” povedal Walker.

Alan Walker ostal verný herným koreňom už od svojich začiatkov na YouTube až po jeho úspech v hudobnom priemysle. Či už produkuje veľké hity s hviezdami, ako je Hans Zimmer, A$AP Rocky a Sabrina Carpenter, alebo tvorí nové videá pre YouTube, Walker vždy oslovuje hráčov a vytvára nový obsah, ktorý budú hráči milovať.

Walker vytvoril viacero pesničiek v spolupráci s hernými štúdiami na celom svete. V partnerstve s PUBG Corporation vznikli On My Way a Live Fast s A$AP Rocky pre mobilnú hru PUBG Mobile. Walker tiež vytvoril singel Ghost s Au/Ra pre hru Death Stranding.

Dnes pokračuje vo svojej tvorbe pre hernú komunitu vďaka spolupráci s ROG.

Remix klasiky

ROG a Alan Walker spoločne skúmajú spôsoby, ako zlepšiť životy tvorcov obsahu a hráčov na celom svete. Začiatkom tejto spolupráce je špeciálna verzia notebooku ROG Zephyrus G14, ktorá je zameraná na potreby Walkera – ako hráča, tvorcu obsahu aj muzikanta.

ROG Zephyrus G14 je najvýkonnejší 14-palcový notebook na trhu s 8-jadrovým a 16-vláknovým procesorom AMD® Ryzen™ 9 a grafickou kartou NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 v ľahkom a tenkom šasi s hrúbkou pod 20 mm. Tento notebook je z hľadiska výkonu ideálny pre Walkera, ktorý hrá, tvorí hudbu a často cestuje za prácou. ROG Zephyrus G14 takisto obsahuje množstvo prémiových funkcií, ktorými sa odlišuje od ostatných notebookov na trhu.

Z pohľadu profesionálneho tvorcu obsahu je potrebné, aby notebook ponúkal špičkové vizuály a kvalitný zvuk. Nie vždy je totiž možné pripojiť ho k externému displeju alebo použiť slúchadlá. ROG Zephyrus G14 však obsahuje všetko potrebné pre serióznu prácu. Displej na úrovni IPS ponúka certifikáciu Pantone® Validated a obsahuje adaptívnu synchronizáciu pre plynulé hranie. Zvuk je čistý a bohatý vďaka štyrom reproduktorom – dva sú učené pre zvuky s vysokou frekvenciou, zvyšné dva sa starajú o hlboké basy. Každý reproduktor zároveň využíva technológiu Dolby Atmos pre virtuálny priestorový zvuk. A vďaka unikátnemu AniMe Matrix LED displeju môže Walker prezentovať animácie, textové efekty a vizualizácie audia priamo cez veko notebooku.

Exkluzívna verzia notebooku ROG Zephyrus G14, ktorá je navrhnutá špeciálne pre Alana Walkera, je inšpirovaná jeho muzikou. Špeciálny dizajn kombinuje štýlové biele šasi s prispôsobenými textovými elementami a klávesnicou a vizuálnymi efektami pre AniMe Matrix LED displej. Tieto efekty budú dostupné pre všetky notebooky ROG Zephyrus G14 neskôr v tomto roku.

Budúcnosť začína v roku 2020

ROG a Alan Walker začnú od augusta 2020 publikovať videá, ktoré ponúknu jeho fanúšikom skorý pohľad na Walkerovu novú hudbu, ďalšie projekty s ROG a pohľad do zákulisia.

Komentuj!