Register

A password will be e-mailed to you.

Po oznámení Mafia: Definitive Edition sa mnoho hráčov a najmä fanúšikov značky Mafia pýtalo, či sa dočkajú aj českého dabingu alebo aspoň českých tituliek. Ako už vieme, odpoveď znie áno, dočkáme sa.

Ďalšou pozitívnou správou pre väčšinu fanúšikov bude asi prítomnosť Mareka Vašuta, ktorý po takmer dvadsiatich rokoch nadabuje hlavnú postavu a síce Tommyho Angela. Domáci distribútor sa aj po tak dlhom čase snaží vrátiť do diania väčšinu bývalých dabérov, i keď to v každom prípade nebolo možné. Nehovoriac o tom, že intonácia a zafarbenie sa môže behom takej doby zmeniť.

V anglickej verzii nahovorí Tommyho Andrew Bongiorno. Jeho hlas totiž údajne najviac pasoval ako k mafiánovi, tak aj ku rodinne založenému človeku, ktorý má manželku a dieťa. K dispozícii bol aj pôvodný dabér Sal Mineo, avšak autori sa nakoniec rozhodli práve pre spomenutého Andrewa Bongiorna. V českom dabingu by nemal každopádne chýbať ani Petr Rychlý a Libor Hruška.

V ďalších cudzích jazykoch sa v roli Tommyho Angela ocitnú: ruština – Jurij Titov, nemčina – Marcus Just, španielčina – Richard del Ormo, francúzština – Alexis Ballesteros a taliančina – Valerio Amoruso. Na záver si už len pripomeňme, že Mafia: Definitive Edition vychádza 28. augusta 2020 na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Komentuj!