Register

A password will be e-mailed to you.

Azda najzvláštnejší školský rok sa končí a sním aj mesiac jún. Je tým pádom načase, aby sme sa dozvedeli, aké hry vystriedajú Call of Duty: WWII a Star Wars Battlefront II v ponuke PlayStation Plus.

Počas júla dostanú predplatitelia PS Plus miesto dvoch hier tri tituly, nakoľko členstvo PlayStation Plus oslavuje 10. narodeniny. Prvou hrou v ponuke basketbal NBA 2K20, ktorý aktuálne nemá žiadnu konkurenciu. Po hernej stránke ide o naozaj špičkový športový titul, ktorý nielen v našej recenzii obdržal dobré hodnotenie.

Druhý titul asi ocení väčší počet hráčov, nakoľko ide o Rise of the Tomb Raider v takzvanej 20 Year Celebration edícii. Prostredná časť aktuálnej trilógie zaviedla slávnu hrdinku na Sibír, kde Lara pokračovala v pátraní po organizácii Trinity. Ak ste hru nehrali, je ideálny čas na dohnanie tohto restu.

Treťou, bonusovou, hrou je interaktívny thriller Erica, ktorý dokazuje, že FMV počiny majú čo ponúknuť i dnes. Titul sa pochváliť skvelou atmosférou, dobrými hereckými výkonmi, vetvením príbehu, rôznymi závermi a vysokou znovuhrateľnosťou, pričom na jeho ovládanie môžete používať okrem DualShocku svoj smartpohone, keďže hra nezaprie svoje PlayLink korene.

Pri príležitosti osláv 10. výročia PS Plus bude navyše v priebehu tohto týždňa v PS Store sprístupnená téma pre vašu konzolu, no je potrebné mať sa na pozore a konať rýchlo, nakoľko pôjde o časovo obmedzenú príležitosť. Bezpochyby poteší aj správa, že počas víkendu, to jest 4. a 5. júla bude možné hrať online multiplayer bez nutnosti vlastniť predplatné PlayStation Plus. Akcia trvá od 4. júla, 00:01 hodiny až do 5. júla, 23:59 hodiny nášho času.

Zdroj: tlačová správa, PlayStation.Blog

Komentuj!