Register

A password will be e-mailed to you.

Výpredaje na Steame sú už tradičnou súčasťou každého kalendárneho cyklu, pričom sa stávajú rovnako pravidelnými ako štyri ročné obdobia. Leto, samozrejme spoločne so zimou, väčšinou ponúka tie najmasívnejšie zľavy a atraktívne ponuky. Rok 2020 nie je žiadnou výnimkou, takže sa poďme spoločne pozrieť, čo si pre nás zástupcovia firmy Valve a správcovia platformy Steam pripravili.

Ako prvé môžeme spomenúť stredoveké RPG, ktoré vzišlo z českých lúk a hájov. Pod vedením Daniela Vávru v roku 2018 vyšlo Kingdom Come: Deliverance, ktoré si v takzvanej Royal edícii (obsahuje všetky DLC i hlavnú hru) môžete zakúpiť za 23,99 €, nakoľko sa titul dočkal 40% zľavy. Ak máte chuť na atmosférický western s fantasticky vystavaným svetom, scenáristicky hutným dejom a postavami, odporúčame Red Dead Redemption 2, ktoré si pri 20 percentnej zľave pridáte do svojej knižnice za 47,99 €. Old school hráčom klasických RPG hier odporúčame Pillars of Eternity II: Deadfire, ktoré pri 50% zľave získate za 19,99 €.

Pre milovníkov Hviezdnych vojen tu máme Star Wars Jedi: Fallen Order, ktoré sa dočkalo 50% zvýhodnenia. Kúpa vás preto vyjde na 29,99 €. Ak si chcete konečne dokončiť Mass Effect zbierku na Steame, finále trilógie a dokonca i Andromeda dostali 50% zľavu, takže vás jednotlivé hry vyjdú na 14,99 €. Naše odporúčania zakončíme príbehovou záležitosťou s názvom A Plague Tale: Innocence. Dobrodružstvo odohrávajúce sa počas moru je k dispozícii za 15,29 €, nakoľko mu bola udelená 66% zľava.

Samozrejme, tradične nechýbajú kartičky a rôzne doplnky pre váš digitálny profil, no v neposlednom rade si vylepšujete tematický odznak. Zaujímavosťou je, že Steam pridáva takzvaný Vernostný obchod, ktorý má byť k dispozícii i po skončení všetkých zliav. V rámci neho si zakúpite nové pohyblivé emotikony, špeciálne úpravy profilu a mnohé ďalšie vizuálne doplnky, ktoré vás snáď potešia.

Tak čo, máte už vybrané tituly, ktoré si určite zakúpite? V prípade, že áno, podeľte sa o svoje úlovky prostredníctvom dostupnej komentárovej sekcie. My vám následne prajeme príjemné chvíle počas letného hrania zakúpených titulov.

Zdroj: steampowered.com

Komentuj!